BFCM

Let op! Dit is de Black Friday actie van 2019.

De bekendste shopdagen van het jaar moeten inmiddels wel Black Friday en Cyber Monday zijn! Deze shopdagen zijn afkomstig uit Amerika en luiden het kerstseizoen in na Thanksgiving. In deze periode regent het deals en veel bedrijven stunten met acties. Zo ook bij Schuurman Schoenen. Van donderdag 28 november 2019 tot en met maandag 2 december 2019 krijg je namelijk 20% korting op de HELE collectie*! Dit is je kans om nieuwe schoenen te scoren voor de feestdagen. Lees snel welke schoenen wij aanbevelen!

STRAAL

Nu de zon wat minder vaak aanwezig is neem jij de taak ‘stralend middelpunt’ wel over met deze schitterende schoenen! Ga bijvoorbeeld voor damesboots van PS. Poelman of een paar nette herenschoenen van Daniel Hechter Match deze glimmende schoenen met welke outfit dan ook, want ze matchen zowel met drukke als rustige outfits. Je schoenen zijn gegarandeerd dé eyecatcher!

Ook kids worden het zonnetje in huis met glimmende en lichtgevende schoenen! Merken zoals Keq, Skechers en Geox hebben allerlei schoenen met een glimmertje of lichtjes. Deze schoenen kunnen onder elke outfit en zijn speciaal voor kids die houden van rennen, springen en ravotten, ook als het buiten al donker is.

Tip: zet de lampjes van je schoenen uit als je verstoppertje in het donker speelt! Anders verklappen de lampjes waar jij zit, en dat wil je niet!

NIEUW

Wat zijn wij bij Schuurman Schoenen blij dat we de vrolijke sokken van Happy Socks aan onze collectie mogen toevoegen! De sokken van Happy Socks staan bekend om hun hoge kwaliteit sokken met unieke, eigentijdse printjes. Zowel dames als heren kunnen hun hart over laten lopen van dit merk, want er is voor ieder wat wils.

Kun je nu niet wachten tot onze Black Friday-actie begint? Snappen we! Bekijk alvast onze collectie online of in één van onze winkels en ga goed voorbereid te werk. Deze korting wil je natuurlijk niet missen!

*Op reeds afgeprijsde artikelen ontvang je 10% extra korting.