BACK2SCHOOL: BEN JIJ ER AL KLAAR VOOR?

[WINNAAR BEKEND GEMAAKT] 

topbanner back 2 school

De zomer loopt ten einde en voor de kinderen komt het nieuwe schooljaar steeds dichterbij. Voor sommige kleintjes erg spannend wanneer ze voor het eerst naar de basisschool gaan en voor de wat oudere kinderen misschien wel het laatste jaar op de basisschool voor het voortgezet onderwijs aanbreekt. Voor iedereen (ook stiekem voor de ouders ;-)) zal er toch een beetje spanning zijn nu de zomervakantie bijna voorbij is. 

NIEUWE KIDSCOLLECTIE

Een nieuw schooljaar betekent natuurlijk ook dat jouw mini-me de show wilt stelen op het schoolplein met de nieuwe schoenen. Bij Schuurman Schoenen hebben wij een hele gave nieuwe kidscollectie voor jongens en meisjes! 

Voor de meiden zien we veel stoere veterboots dit najaar. De meeste veterschoenen zijn opgeleukt met verschillende symbolen en felle kleuren. It’s all about the details! Ook dit seizoen zijn printjes weer onverslaanbaar. Jij bent verzekerd van een hippe look! Naast de veterboots zijn ook sneakers en enkellaarsjes nog altijd favoriet bij de jonge fashionista’s. Zoek je gave sneakers voor jouw mini-me? Kijk dan vooral eens bij Vingino. Dit toffe merk heeft een collectie ontwerpen volgens de laatste trends. Bulky sneakers, panterprintjes; wij zijn fan! 

Voor de stoere jongens zien we vooral veel sneakers en veterschoenen. Deze modellen zijn er in vele kleuren, hoge en lage modellen. Wat dacht je van SkechersRed-Rag of Develab? Opvallend, cool en super stoer. Don’t change your dream. Voor alle stoere (kleine)mannen van Nederland! 

Benieuwd naar de hele collectie? Bekijk deze dan hier

BACK2SCHOOL KLEURPLATENACTIE

Speciaal voor alle kids die binnenkort weer de schoolbanken induiken hebben wij een toffe kleurplaatactie georganiseerd in samenwerking met Travelbags. Wat je kan winnen? Een super stoere schooltas, die beschikbaar wordt gesteld door Travelbags. Elke Schuurman Schoenen winkel geeft zo’n stoere tas weg aan de kunstenaar of kunstenares die de mooiste creatie heeft gemaakt van de kleurplaat. Dat zijn in totaal dus 42(!) tassen die we gaan weggegeven! De kleurplaat kun je ophalen bij één van onze winkels. Maakt van de kleurplaat jouw mooiste creatie en lever deze weer in bij de winkel. Onze medewerkers kiezen dan de gelukkige winnaar uit. 

[WINNAAR BEKEND GEMAAKT] 

Woon je niet in de buurt van één van onze winkels? Geen probleem, ook dan kan je meedoen met de BACK2SCHOOL kleurplaatactie. Het ingekleurde kunstwerk stuur je dan naar ons op: 

Schuurman Schoenen 

t.b.v. kleurplaatactie 

Parallelweg 44 

7161AG Neede 

Uit al deze inzendingen wordt dan ook een winnaar gekozen! 

Veel kleurplezier gewenst! 

Download hier de kleurplaat: