25% Korting op slippers en sandalen

blog topbanner 25 korting op slippers en sandalen

De zon schijnt volop, de terrassen zijn weer open en de vakantie is dichterbij dan je denkt. Zoek jij nog perfecte slippers en sandalen waarmee je tijdens de zonnige dagen trendy voor de dag komt?

Shop alleen dit weekend de mooiste slippers en sandalen van onze topmerken met 25% korting*. Jij bent ready voor de warme temperaturen!

All time favorite: de slipper

Denk je aan slippers, dan denk je aan Birkenstock, Ipanema en Reef. Al lange tijd zijn dit erg populaire merken en ook komend seizoen blijven we deze merken omarmen. De slippers zijn ontzettend geliefd bij dames, heren en kids. Zij zorgen voor een instant op-een-onbewoond eiland gevoel! Wil je dit seizoen toch wat anders? Kies dan voor de slippers van Lazamani, Björn Borg of Rieker.

Wist-je-datje: De collectie van Ipanema is duurzaam geproduceerd en 100% vegan. Duurzaam voelt goed, staat goed en doet goed.

Sandalen

Wie nog denkt dat sandalen ouderwets zijn, heeft het mis. Het zijn echte fashion items, die je overal bij kan combineren. Ze zijn ideaal voor naar je werk, als je een tuin feestje hebt, voor een wandeling en naar school. Kortom, eentje die je zeker moet shoppen!

Voor jongens en meisjes zijn de Kipling sandalen erg populair. De collectie is erg kleurrijk, vrolijk en speels. Zij volgen de laatste trends op de voet en verwerken deze direct in de nieuwste modellen. Een leuke en fijn zittende collectie is het gevolg! Ook hebben Develab, Gioseppo en Teva super leuke modellen voor kids! De dames en heren kunnen voor een hip of comfortabel paar terecht bij bijvoorbeeld Gabor, Skechers en Ecco.

Welk paar ga jij dit weekend kopen met 25% korting? Bekijk het snel online of kom naar één van onze winkels.


* De korting is geldig van 25 t/m 28 juni 2020 en geldt niet op reeds afgeprijsde slippers en sandalen. In de webshop is de korting al verrekend.