Giga schoenen: kinderschoenen met een volwassen uitstraling

Giga schoenen heeft een grote collectie hippe kinderschoenen. Voorheen was deze alleen gericht op meiden, maar sinds 2009 brengt Giga ook modellen voor jongens op de markt. De schoenen hebben een volwassen uitstraling en zijn voorzien van trendy details. Daarnaast zijn Giga schoenen van hoogwaardige kwaliteit en lopen daardoor erg comfortabel.


Shop Giga kinderschoenen van leer

Giga is het zusje van het modieuse damesmerk aQa, een trendy merk met de juiste pasvorm voor de volwassen Hollandse voet. De kinderschoenen van Giga staan bekend om de smalle leest die perfect aansluit op de smalle voet. Buiten het feit dat ze erg trendy zijn en prima draagbaar in diverse seizoenen, is de kwaliteit van Giga schoenen uitmuntend. Bekijk hier bijvoorbeeld de leren kinderschoenen van Giga. Let erop dat je de juiste onderhoudsartikelen gebruikt om de Giga schoenen zo lang mogelijk mee te laten gaan!


Schoenen van Giga gemakkelijk en snel online kopen in de webshop

Bekijk hieronder de uitgebreide collectie Giga schoenen bij Schuurman Schoenen, bestaande uit onder meer lage schoentjes, enkellaarsjes, lange laarzen, en sneakers. Je kunt de leuke Giga collectie vinden bij onze Schuurman Schoenen winkels, of online in de webshop. Bij besteding vanaf € 30,- betaal je geen verzendkosten!