Vionic

Sale
Sale
89,99 59,99
Kleur
Maat

Vionic: walk, move, live

Vionic’s missie begon met het werk van de beroemde podoloog Philip Vasyli. Een ‘geboren genezer’. Hij had een echte passie voor het betaalbaar en toegankelijk maken van een orthopedische behandeling voor mensen die pijnverlichting nodig hebben. Vasyli’s creatie heeft een revolutie teweeggebracht in de industrie en z’n weg gevonden naar onbeperkte innovatie op het gebied van schoenen. Een baanbrekend onderzoek toont aan dat Vionic sandalen de pijn in de hak effectief verlichten. 
De slippers en sandalen van Vionic bieden stabiliteit en een verslavende ondersteuning. Elk product wordt beoordeeld door een groep podologen om de veiligheid, kwaliteit en algehele effectiviteit ervan te waarborgen. 

 

Steunzolen

Heb jij last van je voeten en is het voor jou een must om steunzolen te dragen? Dan herken je vast dat het kopen van mooie slippers en sandalen een hele klus is. Veel modellen geven je niet het juiste comfort en ondersteuning, waardoor je na een uur al niet meer kan genieten van je dagelijkse bezigheden of uitje. Vionic heeft hier dé oplossing voor! Slippers en sandalen voor dames met een uniek voetbed. Het biomechanische voetbed ondersteunt je vanaf de basis voor het grootste comfort. Rug-, knie- en hielklachten (hielspoor) zijn verleden tijd! Met Vionic kan je de hele dag op stap! 
‘When you’re comfortable, you’re unstoppable.’ 
Vionic slippers en sandalen zij erg geschikt voor dragers van steunzolen, maar uiteraard ook voor de niet-dragers! 

 

Style

De modellen van Vionic zijn naast de orthopedische technologie ook erg stijlvol. Het zorgt er niet alleen voor dat je houding verbeterd, het staat ook nog leuk. Naast medisch wordt steeds meer gericht op style. Of je nu een jeans draagt of een jurkje: jij komt goed voor de dag! 
‘Style. It doensn’t have to hurt.’ 

 

Unieke eigenschappen

Vionic onderscheidt zich in de wereld door de volgende unieke eigenschappen: 
- Een gepatenteerd voetbed met orthopedische technologie 
- Geschikt voor 80% van de dragers van steunzolen 
- Verbetert de natuurlijke houding 
- Geschikt voor iedereen voor meer ondersteuning van de voet 
- Medisch onderlegd en heeft een A.P.M.A. keurmerk (getest door 15.000 podologen) 
Wil jij de combinatie van comfort en style ook ervaren in Vionic slippers en sandalen voor dames? Koop nu online of kom naar één van onze winkels.