• Gratis bezorgd vanaf €30,- in Nederland
  • Gratis retour binnen Nederland
  • Veilig online betalen
  • 30 dagen niet goed, geld terug
  • Voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Bestel nu, betaal achteraf met AfterPay
Vorige pagina

STAGE LOPEN BIJ..

dinsdag, 04 juni 2019

Benieuwd hoe het is om stage te lopen bij Schuurman Schoenen? Onze stagiair Britt aan het woord ➡️

Onze stagiair aan het woord

Britt is student aan het Saxion in Enschede en volgt daar de studie Media, Informatie en Communicatie. Momenteel loopt zij stage bij het leukste bedrijf van Nederland en omstreken (volgens ons dan, hè). In deze blog vertelt zij graag hoe het is om stage te lopen bij Schuurman Schoenen!

“Voordat ik jullie overspoel met mijn enthousiasme, zal ik mijzelf eerst even voorstellen. Ik ben Britt, derdejaars student Media, Informatie en Communicatie en van februari tot en met juni stagiair bij Schuurman Schoenen.

Het afgelopen half jaar heb ik stage gelopen bij het gezelligste bedrijf in de schoenenbranche. Dit was mijn tweede stage van 20 weken dit studiejaar. Gedurende deze stage wilde ik mezelf ontwikkelen op het gebied van vormgeving en wilde ik er achter komen wat bij mij past. Schuurman Schoenen gaf mij de ruimte om bij verschillende afdelingen mee te kijken en te werken, zodat ik een helder beeld krijg van het vak en waar ik mij op wil focussen na mijn studie. Deze kans heb ik niet laten schieten!

Ondanks dat Schuurman Schoenen één van de grootste schoenen winkelketens is van Nederland, kom je te werken in een fijne en gemoedelijke sfeer. Mijn werkplek is op de afdeling Marketing, waar een jong en enthousiast team druk bezig is met alle facetten van de on- en offline marketing en verkoop.

Zoals ik al aangaf, wilde ik mijzelf ontwikkelen op het gebied van vormgeving, daarom heb ik ervoor gekozen om tijdens mijn stage voornamelijk op de DTP-afdeling mee te werken. Ik zit hier samen met twee andere collega’s. De programma’s waar we mee werken zijn Photoshop, InDesign, AfterEffects en Illustrator. We ontwerpen advertenties, websitebanners, stoepbordposters en nog veel meer uitingen voor zowel de webshop als de 41 fysieke winkels. Het is heel leuk om de webshop te zien met banners die ik zelf heb vormgegeven. Dan ben ik stiekem best trots! Schuurman Schoenen heeft een geheel eigen stijl, maar er is altijd ruimte voor nieuwe ideeën.

Door mijn stage bij Schuurman Schoenen ben ik er achter gekomen dat ik na mijn studie op zoek ga naar een baan waar meerdere werkzaamheden samenkomen in één functie. Bij Schuurman Schoenen heb ik veel geleerd op het gebied van vormgeving, maar heb daarnaast ook een impressie gekregen van E-mailmarketing en Sociale Media. Vanaf september ga ik mijn laatste studiejaar in en daarna eindelijk op zoek naar een toffe baan. Ik heb er onwijs veel zin in!”


Stage lopen in de winkel 

Naast stage lopen bij ons op het Servicekantoor is het ook mogelijk om stage te lopen in één van onze winkels. Sander loopt momenteel stage bij ons in Goor en heeft hier een hele toffe 360° video over gemaakt. Bekijk deze hier en zie hoe het stage lopen in de winkel er aan toe gaat! 

Over Schuurman Schoenen 

Schuurman Schoenen is een begrip in het oosten en noorden van Nederland. Ook in het westen en zuiden van Nederland groeit de naamsbekendheid van Schuurman Schoenen enorm. Het is dan ook bijna niet meer voor te stellen dat de onderneming ooit heel kleinschalig begon in een winkeltje aan de Julianastraat in Borculo. Ondertussen heeft Schuurman Schoenen een webshop en 41 fysieke winkels. Maar hoe groot we ook zijn, de werksfeer bij al onze winkels en op het hoofdkantoor is nog altijd ‘ouderwets’ warm en hartelijk!

Ben jij net zo enthousiast als Britt en Sander en wil jij jezelf ook graag ontwikkelen binnen jouw toekomstige vakgebied? Bekijk dan hier de (stage)vacatures die er op dit moment zijn en misschien neem jij binnenkort wel hun plek in! 

Vorige pagina
Aanmelden nieuwsbrief
Door de 'Verzenden'-knop op deze pagina te gebruiken, ga je akkoord met de in ons privacy statement vermelde voorwaarden.

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hierin maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid.