• Gratis bezorgd vanaf €30,- in Nederland
  • Gratis retour binnen Nederland
  • Veilig online betalen
  • 30 dagen niet goed, geld terug
  • Voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Bestel nu, betaal achteraf met AfterPay
Vorige pagina

❤ MOEDERDAG WINACTIE ❤

maandag, 06 mei 2019

Speciaal voor alle moeders!

ALLE MOEDERS IN HET ZONNETJE☀️
Bij Schuurman Schoenen vinden we elke moeder bijzonder, of het nu je eigen moeder, schoonmoeder, stiefmoeder, bonusmoeder of oma is! Wij zetten alle lieve moeders graag in het zonnetje.

Eén keer per jaar vieren we Moederdag, maar eigenlijk zouden we dit veel vaker moeten doen. Deze vrouw heeft ons groot gebracht en ondanks dat je het niet altijd met elkaar eens bent geweest, kun je altijd op haar rekenen. We hebben allemaal gepuberd en achteraf heb je misschien spijt van sommige dingen. Maar vandaag de dag kijken we terug op alle leuke, grappige of bijzondere momenten die we met elkaar hebben meegemaakt. Want ook bij ons op kantoor horen we soms leuke herinneringen voorbij komen.

Omdat wij onze moeders graag in het zonnetje willen zetten, hebben wij op ons hoofdkantoor in Neede vast een rondje gemaakt. Aan een aantal medewerkers is gevraagd wat zijn of haar mooiste herinnering is met hun moeder. Of het nu is dat jouw moeder harder schreeuwt bij een voetbalwedstrijd dan jijzelf of de warme ham-kaascroissantjes op de zaterdagochtend, wij delen de mooiste herinneringen met jullie! ❤ 

 


Brenda (Klantenservice): “Mijn moeder en ik hebben meerdere fijne herinneringen samen, maar deze is wel heel grappig. We gingen lekker wandelen in het bos, maar opeens hadden we geen idee meer waar we waren. Oeps! Dik 2,5 uur gezocht naar de auto. Eerst konden we nog lachen, maar op een gegeven was het niet meer zo leuk. De zon ging onder, geen bereik op onze telefoons. Gelukkig tóch uiteindelijk op het goede pad terecht gekomen en de auto gevonden. Wanneer gaan we weer wandelen, mam? Haha.”

Cansu (Klantenservice): "Samen met mijn moeder naar het theater gaan vind ik echt gezellig. We proberen minstens 1x per jaar naar een grote musical of voorstelling te gaan. Deze foto is gemaakt bij Soldaat van Oranje vorig jaar juni. Dit had ik haar cadeau gegeven voor moederdag. Een erg indrukwekkende voorstelling en als we iets op tv of radio voorbij horen komen moeten we er weer aan denken."

Fleur (Social Media Specialist): "De leukste herinnering met mijn moeder, oei! Ik heb er zóóóveel… Het maakt niet uit waar we samen heen gaan, met haar is het altijd een feestje!"  Inge (SEO Marketeer): “Ik heb niet specifiek één herinnering: het is altijd leuk en gezellig met mijn moeder waarbij iedereen welkom is!”

Lars (Inkoop): “Als ik aan mijn moeder denk, dan denk ik aan samen voetbal kijken. Mijn moeder schreeuwt nog harder dan ik zelf. Mijn moeder is een topper!”

Britt (Stagiair Design en Communicatie): “Ik heb heel veel leuke herinneringen met mijn moeder. Het fijnst vind ik om een avondje te winkelen of een avondje samen thuis op de bank, gezellig kletsen en lekker knus. Ik ben heel blij dat ik zo’n lieve moeder heb, ze is er altijd voor mij!”Marloes (Online Marketing): “Eigenlijk heb ik niet één specifieke herinnering, want ik heb gewoon een hele lieve moeder waarbij je altijd terecht kunt. Maar als ik dan toch iets moet kiezen: de koffie met een overheerlijk warm ham-kaascroissantje op zaterdagochtend zijn erg dierbaar, want dit ‘familieritueel’ stamt nog uit de tijd dat mijn opa en oma nog leefden.” 

Bart (Inkoop): “Ik kan oprecht zeggen dat ik de allerliefste moeder van de hele wereld heb! Alles kon altijd bij ons thuis, en ze was/is niet boos te krijgen. Een en al liefde en goedheid. Ben super trots dat ze ''mijn'' moeder is!”

Anneloes (On- en Offline Marketing): “Samen met mijn moeder een citytrip naar Valencia gemaakt. Samen fietsen door de stad, genoten van de zon, terrasjes en al het moois wat de stad te bieden heeft. Het was gezellig, bijzonder en onvergetelijk!”

Kelly (DTP’er): “Mijn moeder en ik gaan elk jaar naar een musical. Daar maken we dan ook echt een uitje van met een nachtje weg. Urenlang kletsen, wandelen, wijntjes drinken en we zoeken ook altijd een kroeg op met live muziek. Quality time! Altijd gezellig en onvergetelijk!”Wendy (Klantenservice): “Elk jaar kijk ik samen met mijn moeder (en vader en zusje) de carnavalsoptocht in Oldenzaal. Dat is altijd erg gezellig!”

Linda (Fotografie): “Samen vrijdags de boodschappen doen, zodat ze de hele week weer vooruit kan. Alleen de selfie met haar is alweer een leuke herinnering, want moest haar eerst uitleggen wat een selfie was, haha. Een DIKKE X voor mijn moeder!”

Lotte (Inkoop): “Als ik aan mijn moeder denk, dan is het eerste wat in mij opkomt hoe geweldig ze kan koken en dat altijd iedereen kan aanschuiven. We delen wat we hebben, en is er niet genoeg? Gaan we daarna toch gewoon naar de cafetaria ;-)’’ 


Zoals je kan lezen hebben we allemaal fantastische herinneringen aan onze moeders. Wij kunnen niet wachten op al jullie lieve, leuke, mooie of grappige herinneringen te lezen, daarom hebben we een leuke win-actie op Facebook georganiseerd. Deel jouw mooiste herinnering met je (schoon/stief/bonus)moeder op de algemene- of op één van onze 41 winkelpagina’s en maak kans op een paar schoenen naar keuze voor jouw moeder! Wij zijn benieuwd..

Vorige pagina
Aanmelden nieuwsbrief
Door de 'Verzenden'-knop op deze pagina te gebruiken, ga je akkoord met de in ons privacy statement vermelde voorwaarden.

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hierin maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid.