• Gratis bezorgd vanaf €30,- in Nederland
  • Gratis retour binnen Nederland
  • Veilig online betalen
  • 30 dagen niet goed, geld terug
  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis *
  • Bestel nu, betaal achteraf met AfterPay
Vorige pagina

Verhuizing/verbouwing

maandag, 14 mei 2018

Bekijk hier welke winkelsLangzaam aan worden alle Schuurman Schoenen winkels vernieuwd en binnenkort is het de beurt aan onze vestigingen in Hengelo, Denekamp en Leeuwarden. Natuurlijk is handiger om te verbouwen in of te verhuizen uit een lege(re) winkel, dus organiseren we voor deze winkels weer een mooie verhuizings- / verbouwingsuitverkoop!


VERHUIZINGSVERKOOP IN LEEUWARDEN

Onze winkel in Leeuwarden gaat verhuizen naar de Wirdumerdijk 9 (tegenover de Telfort), dat is zo’n 5 minuten lopen vanaf onze huidige locatie aan de Nieuwestad 48. We gaan dus niet ver, maar onze winkel wordt wel veel groter! Omdat wij het liefst zo min mogelijk schoenen meeverhuizen naar onze nieuwe winkel houden we een grootse verhuizingsuitverkoop. Je krijgt dus op bijna alles extra hoge kortingen!
Omdat alles weg moet, hebben de winkels in Enschede en Hoogeveen een grootse verhuizingsuitverkoop. Dat betekent dat je op bijna alles hoge kortingen krijgt! Om dat allemaal voor te bereiden zijn wij maandag 14 t/m woensdag 16 mei gesloten. Vanaf donderdag 17 mei kun je je slag slaan in onze “oude winkel”, tot dan!


HENGELO EN DENEKAMP GAAN VERBOUWEN

Onze winkels in Hengelo en Denekamp worden worden verbouwd en komen er weer helemaal fris uit te zien. Om dit te vieren (en om ruimte te maken voor de verbouwing) moet alles weg en geven we op bijna alles hoge kortingen! Om dit voor te bereiden is onze winkel in Hengelo zondag 13 t/m woensdag 16 mei gesloten en zal op donderdag 17 mei de deuren weer openen voor de verbouwingsuitverkoop. Onze winkel in Denekamp heeft wat meer tijd nodig om alles klaar te krijgen voor de uitverkoop en zal 13 mei de deuren sluiten tot en met vrijdag 18 mei. De verbouwingsuitverkoop duurt totdat alles weg is en we kunnen beginnen met de verbouwing.
Alles moet dus weg! Tot snel!
Vorige pagina
Aanmelden nieuwsbrief
Door de 'Verzenden'-knop op deze pagina te gebruiken, ga je akkoord met de in ons privacy statement vermelde voorwaarden.

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hierin maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid.