• Gratis bezorgd vanaf €30,- in Nederland
  • Gratis retour binnen Nederland
  • Veilig online betalen
  • 30 dagen niet goed, geld terug
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis *
  • Bestel nu, betaal achteraf met AfterPay
Vorige pagina

Verhuizen en verbouwen

dinsdag, 05 december 2017

Enschede, Hoogeveen, Stadskanaal & Colmschate


Al enige tijd heeft Schuurman Schoenen een nieuw jasje, dus langzaam aan worden onze winkels ook in dit nieuwe jasje gestoken. Deze keer zijn onze winkels in Enschede, Hoogeveen, Colmschate en Stadskanaal aan de beurt. En om dat te vieren hebben we een mooie verhuizings- / verbouwingsuitverkoop georganiseerd!


Verhuizingsverkoop in Enschede & Hoogeveen

Omdat alles weg moet, hebben de winkels in Enschede en Hoogeveen een grootse verhuizingsuitverkoop. Dat betekent dat je op bijna alles hoge kortingen krijgt! De hele winkel moet leeg, dus vanaf zaterdag 11 november sla jij je slag in onze ‘oude’ winkels in Enschede en Hoogeveen.

Enschede verhuist naar Langestraat 7C 
De huidige Schuurman Schoenen winkel is gevestigd in de Klanderij in de binnenstad van Enschede. Hier zal de verhuizingsuitverkoop plaatsvinden. Onze prachtige nieuwe winkel aan de Langestraat 7C (tegenover de Bakker Bart) wordt op 23 november feestelijk geopend!

Hoogeveen verhuist naar Hoofdstraat 218
Onze winkel in Hoogeveen gaat een paar deurtjes verder! We verhuizen namelijk van nummertje 164 naar 218. Onze gloednieuwe winkel is gevestigd naast de Bakker Bart. Wanneer we openen is nog de vraag, aangezien dit afhangt van de verbouwing. Tot die tijd zal onze huidige winkel geopend blijven en de verhuizingsuitverkoop houden! 

Alles moet weg, dus op bijna alles krijg je hoge kortingen! Zien we je snel? 

Colmschate en Stadskanaal gaan verbouwen

Onze winkels in Colmschate en Stadskanaal worden verbouwd en in ons nieuwe jasje gestoken! Dat betekent meer ruimte voor de collectie, een vernieuwde en frisse uitstraling en natuurlijk heel veel schoenen. Om dit te vieren (en om ruimte te maken voor de verbouwing) moet ALLES WEG en krijg je hoge kortingen op bijna alles. Wanneer alles weg is, zal de verbouwingsuitverkoop ophouden en gaan we beginnen met de verbouwing. Kom dus snel nog even langs, voordat jouw nieuwe schoenen met hoge korting niet meer verkrijgbaar zijn!

Vorige pagina
Aanmelden nieuwsbrief
Door de 'Verzenden'-knop op deze pagina te gebruiken, ga je akkoord met de in ons privacy statement vermelde voorwaarden.

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hierin maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid.