• Gratis bezorgd vanaf €30,- in Nederland
  • Gratis retour binnen Nederland
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen niet goed, geld terug
  • Snelle levering 2 tot 5 werkdagen
  • Bestel nu, betaal achteraf met AfterPay
Vorige pagina

SuperSale is begonnen!

vrijdag, 09 juni 2017

Heel veel schoenen afgeprijsd!


Dames-, heren- en kinderschoenen afgeprijsd

De SuperSale is begonnen! Dat betekent dat heel veel dichte schoenen zijn afgeprijsd in onze winkels en webshop. Hebben de kids nog zomerse sneakers nodig of misschien jijzelf? Kom dan snel langs in één van onze winkels of bekijk de afgeprijsde collectie eenvoudig in onze webshop!

Houten stellingen in de winkels

De kenmerkende houten stellingen staan tijdens de SuperSale weer in onze winkels. Alle afgeprijsde schoenen staan in deze rekken. Op het kaartje dat aan de schoen hangt, staat met hoeveel procent de schoen is afgeprijsd. De prijs op het prijskaartje in of onder de schoen is de originele prijs. De uiteindelijke prijs die je betaalt, wordt dus bij de kassa voor je uitgerekend.

SuperSale in de webshop

In de webshop is de SuperSale aan het knallen. Heel veel schoenen zijn afgeprijsd vanaf 20%. Dit betekent dat je op sommige schoenen zelfs 30, 40 of 50% korting krijgt! De prijs die je ziet staan bij de schoen, is de prijs waar de korting al is verrekend. Dit is dus de uiteindelijke prijs die je betaalt.

Bekijk de afgeprijsde collectie!
Ben jij benieuwd of die schoenen die je hebt gezien nu afgeprijsd zijn? Of ben je gewoon benieuwd of er nog wat voor jou of de kids tussen zit? Kijk dan snel in de afgeprijsde damescollectie, herencollectie of kindercollectie. Shopse! ;)
Vorige pagina
Aanmelden nieuwsbrief

Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid.