Maatregelen i.v.m. COVID-19 virus

VOORZORGSMAATREGELEN TEGEN CORONAVIRUS

Seo Schuurman Maatregelen

De overheid heeft inmiddels al diverse maatregelen ingevoerd om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ook wij hebben diverse maatregelen getroffen en middels deze weg willen we je hier graag van op de hoogte stellen.

  • Wij bieden geen fysieke hulp bij het passen van schoenen. Bij kinderschoenen vragen wij om de ouders de voeten zelf op te meten.
  • Wij vragen jullie de geadviseerde afstand van 1.5 meter te houden.
  • Gelieve met de pin te betalen. Bij contante betalingen vragen wij je het geld op de kassabalie te leggen.
  • De koopavonden en koopzondagen van de meeste winkels vervallen, vooralsnog zijn de winkels verder geopend volgens de reguliere openingstijden. Bekijk hier de openingstijden per winkel!

Uiteraard kan je ook eenvoudig via de webshop je favoriete schoenen shoppen. Heb je hierbij hulp nodig of nog andere vragen? Onze klantenservice is telefonisch of via e-mail bereikbaar.

Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM. Houd onze kanalen in de gaten voor eventuele updates.

Wij vragen begrip voor de maatregelen die wij hebben genomen om zo samen de verspreiding van het virus tegen te gaan. Zorg goed voor jezelf en denk aan de mensen om je heen.

Team Schuurman Schoenen

In verband met de aangescherpte maatregelen vanuit de overheid, zijn onderstaande voorzorgsmaatregelen terug te vinden in onze winkels: