• Gratis bezorgd vanaf €30,- in Nederland
  • Gratis retour binnen Nederland
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen niet goed, geld terug
  • Snelle levering 2 tot 5 werkdagen
  • Bestel nu, betaal achteraf met AfterPay

Schuurman Schoenen lanceert: DE WEBZUIL+

Een nieuwe, handige ontwikkeling op het gebied van winkelen: de webzuil+. Vanaf eind 2013 zijn alle Schuurman Schoenen winkels uitgerust met deze complete tool om klanten nog optimaler te bedienen. De webzuil (ook wel bekend als internetzuil) is een gevestigd verschijnsel in de retail, maar Schuurman Schoenen heeft er extra dimensies aan toegevoegd!


Beschikbaar in alle winkels 

De winkels in Zwolle en Apeldoorn waren al enige tijd voorzien van een webzuil. Hierop konden medewerkers in de winkel, samen met de klant, een schoen online bestellen en deze bij de klant thuis laten bezorgen. Onlangs zijn alle winkels uitgerust met deze mogelijkheid, echter de webzuil+ van Schuurman Schoenen gaat een stapje verder! Zo kan een klant eenvoudig zichzelf aanmelden als nieuwe klant. Tevens kunnen klanten (met een medewerker) hun persoonlijke klantgegevens controleren en aanpassen.


De webzuil+ is gemakkelijk en compleet

Daarbij komt nog de mogelijkheid om in alle winkels het gehele assortiment van Schuurman Schoenen te raadplegen. Hierbij kan de complete voorraad van een specifieke schoen en kleurvariant bekeken worden. Tot slot bestaat er de mogelijkheid om een paar schoenen te bestellen via de webzuil+. De klant kan, samen met een medewerker, schoenen (die niet op voorraad in de winkel zijn) bestellen via de webshop. De laatste stap is afrekenen via de kassa en de schoen wordt zo snel mogelijk bij de klant thuis bezorgd. 


Middels deze webzuil+ zet Schuurman Schoenen dé perfecte toekomstgerichte stap om klanten optimaal in haar wensen te voorzien. 


Aanmelden nieuwsbrief