Gekleed

Gekleed

Gekleed 4 producten
Sorteren op:
Sorteren op:
Gekleed

ESPADRILLES

Espadrilles vormen een hippe subcategorie binnen de dames sandalen. Je kiest voor de natuurlijke uitstraling van materialen, waarmee je op een heel zomerse manier voor de dag kunt komen. Kies voor de diverse kleuren, zoals blauw, rood, wit, zwart en oranje, zodat de espadrilles optimaal bij je outfit passen.

Sale
54,99 34,99
Sale
54,99 34,99
Selecteer een maat
Sale
59,99 39,99
Sale
59,99 39,99
Selecteer een maat
Sale
54,99 34,99
Sale
54,99 34,99
Selecteer een maat
Sale
69,99 34,99
Sale
69,99 34,99
Selecteer een maat

Stijlvolle dames sandalen

Schuurman Schoenen biedt een uitgebreide collectie aan stijlvolle dames sandalen, waarmee je uitstekend gekleed voor de dag kunt komen. We werken met de diverse topmerken, waar Rieker, Choizz, Marco Tozzi, Gabor, S.Oliver en Tamaris uitstekende voorbeelden van zijn. De merken werken stuk voor stuk met uitstekende materialen, waardoor je er zeker van bent dat je op een heel stijlvolle manier voor de dag kunt komen. Met de geklede dames sandalen kies je voor een stralend geheel, zoals dat past bij zowel een mooie zomeravond als een feestelijke gelegenheid waarbij je de mooiste jurk uit je kast haalt.

Online dames sandalen

Uiteraard kun je de geklede dames sandalen gewoon online bestellen, waardoor je er de deur niet voor uit hoeft. Heb je de schoenen volgende week al nodig? Geen nood, wij leveren al onze bestellingen altijd binnen 2 tot 5 werkdagen af en doen dat vanaf een bedrag van € 30,- bovendien helemaal gratis. Betaal de sandalen met je creditcard, Afterpay, Paypal of iDeal, zodat je dat uiterst veilig kunt doen. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar en indien het toch niet de dames sandalen voor een gekleed feest blijken te zijn die je zocht, kun je die binnen 14 dagen gewoon gratis retourneren.