Laatste week van de waardecheque!  en zie jouw persoonlijke korting

Zorgeloos comfort met onze werkschoenen

In je vrije tijd draag je comfortabele schoenen, maar tijdens je werk zijn goede werkschoenen ook heel belangrijk. Wij hebben een aantal modellen uitgelicht!

werkschoenen blog

Het kan zijn dat je inmiddels al een aantal weken vanuit huis werkt, waardoor je je werkschoenen op dit moment minder of zelfs helemaal niet draagt. Maar er komt straks natuurlijk weer een tijd dat je je werkschoenen weer (bijna) elke dag kunt gaan dragen. Zijn je werkschoenen nog van goede kwaliteit? Of ben je inmiddels toe aan nieuwe werkschoenen? Wij hebben een aantal modellen voor je uitgelicht, waardoor je, als het straks weer kan, goed voorbereid aan het werk kunt gaan. 

Werkschoenen voor in de zorg

Wij zijn ontzettend trots op alle mensen die zich heel hard inzetten voor de goede zorg in Nederland. Als je in de zorgt werkt is de kans groot dat je veel loopt en staat op een dag. Je maakt veel uren en daarbij is een goede schoen essentieel. Denk hierbij aan een stevige werkschoen met een comfortabel voetbed, gemaakt van luchtige materialen. 

Skechers heeft veel verschillende modellen aan werkschoenen in de collectie. De Skech-Air Infinity Overtime schoen is er hier één van voor de dames. De rubberen zool heeft een dikte van 2 centimeter en is voorzien van een doorzichtige inzet. De binnenzool is voorzien van de Air-Cooled Memory Foam, dit voelt heerlijk zacht aan en vormt zich naar je voet. Daarnaast helpt deze binnenzool de druk te verminderen, dat is zeker een voordeel als je lang en veel staat op een dag. Deze sneakers van Skechers zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: donkerblauw en wit met rosé gouden accenten.

Voor de heren is de Bounder sneaker van Skechers een voorbeeld van een fijne werkschoen. Deze schoenen zijn perfect om te dragen in de zorg. Ze zijn namelijk gemaakt van een lichtmateriaal, waardoor je bijna niet merkt dat je ze aan hebt. De sneakers hebben een strak en trendy design, wat helemaal van nu is. De witte sneaker met zwarte en neutrale accenten zorgt ervoor dat je er naast comfortabel ook hip bijloopt. De sneaker heeft een rubberen zool dat zorgt voor een optimale grip en duurzaamheid. Doordat de schoen zo licht is, kun je uren achter elkaar staan en lopen op de Bounder sneakers.

Werkschoenen zonder veters

De vorige modellen die we hebben uitgelicht waren beiden voorzien van veters. Hou je meer van een schoen zonder veters, dan is de Elite Flex Wasick werkschoen een goede optie voor de heren. Het is een laag model waar je zo instapt. Hij is vervaardigd uit geweven textiel en komt uit de nieuwe collectie van Skechers. De schoen is voorzien van een lipje aan de achterkant. De schoen heeft een design dat lijkt op een sok, waardoor je er dus ook makkelijk instapt. Ook deze werkschoen heeft een Memory Foam voetbed, dat voor extra ondersteuning en comfort zorgt.De Elite Flex Wasick schoen van Skechers is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: zwart en blauw. Werkschoenen voor de zorg moeten natuurlijk hygiënisch en makkelijk schoon te maken zijn, dat is met deze schoen zeker het geval!

De dames kunnen natuurlijk niet achterblijven. Skechers heeft voor hen de Ultra Flex First Take werkschoen in de collectie gebracht. Dit model is verkrijgbaar in maar liefst vier verschillende kleuren. Hier zit vast wel een gave kleur voor je bij! De sneaker heeft een geweven bovenwerk van mesh en de rubberen zool zorgt voor optimale grip en duurzaamheid. Dit model, lijkt net zoals het mannelijke model, op een sok, waardoor je er makkelijker instapt. De stof is erg rekbaar, waardoor de schoen perfect aansluit aan je voet. Door de flexibele zool kun je op deze sportieve schoen uren blijven lopen.

Comfortabele sandalen voor dames

Ben je op zoek naar (werk)zomerschoenen waar je lang op kunt lopen en die luchtig zijn? Wat dacht je van sandalen? Misschien draag je sandalen bij warm weer, voor je werk als postbezorger, of draag je sandalen naar je werk in de kinderopvang. Of je nou sandalen draagt naar je werk of ze juist draagt met lange wandelingen nu het steeds mooier weer wordt, in elke situatie is het fijn om goede, stevige en comfortabele schoenen te dragen. Wij hebben hele mooie sandalen in onze nieuwe collectie voor je!

De Ultra Flex Neon Star van Skechers zijn fijne sandalen voor dames. De sandaal heeft elastische bandjes, waardoor ze perfect aansluiten op je voeten. Het Yoga foam voetbed zorgt, in combinatie met de dikkere zool, ervoor dat je heerlijk, comfortabel loopt. De sandaal heeft een strak design dat past bij verschillende stijlen. Zo passen de sandalen onder een verschillende outfits.

Een goed dempende zool is belangrijk bij een sandaal. De D’Lites 2.0 Cool Cosmos sandaal, ook uit de collectie van Skechers, heeft zo’n zool. De chuncky zool past perfect bij dit model, waardoor je uren achter elkaar comfortabel kunt lopen. De D’Lites 2.0 is voorzien van 3 bandjes, waarvan je er twee kunt verstellen, waardoor je ze kunt stellen naar de grote van je voeten. Door de zwarte kleur van de sandaal kun je ze makkelijk combineren met een alledaagse outfit. Deze sandalen zijn perfect voor je werk als bijvoorbeeld pakket- en postbezorger, maar ook als je een kantoorbaan hebt, waarbij je sandalen mag dragen, is dit een heerlijke schoen.

Comfortabele sandalen voor heren

Bij de heren sandalen kun je bijvoorbeeld kiezen uit een comfortabele open sandaal, of een sportieve sandaal. Voor de heren hebben we unieke sandalen van de merken Rieker, Skechers, Bm, Ecco en Teva.

De Garver Alec sandaal van Skechers is een nieuw model voor de heren. De grove zool zorgt ervoor dat je genoeg grip hebt op de grond. Of je nou staat, loopt of rent, deze schoenen zorgen voor genoeg steun. Het bovenwerk van de sandaal is van suède, met accenten van zacht textiel. Deze sportieve sandaal is verkrijgbaar in de kleuren donkerbruin en zwart.

Gaat je voorkeur uit naar een klassieker model? Wat dacht je van de Offroad sandaal van Ecco? Deze stoere sandaal beschikt over het bekende Ecco Speciale Receptor Technologie. Dit zorgt namelijk voor een goede stabiliteit en goede ondersteuning. Handig als jij voor je werk veel buiten werkt of houdt van lange wandelingen maken. De sandaal heeft de kleuren zwart en grijs, heb je liever een andere kleur? We hebben genoeg andere heren sandalen in onze collectie.

Klassieke werkschoenen

Werk je in de bouw, in de horeca of in de luchtvaart? Wij hebben schoenen waarbij we jouw voeten beschermen. Met name voor in de bouw, de agrarische sector en transport hebben we hele comfortabele modellen in onze collectie. Zo hebben we naast de voorgaande modellen en merken die zijn uitgelicht, zoals Skechers, ook klassieke werkschoenen. Online hebben we namelijk een speciale afdeling met werkschoenen voor dames en heren.

Bij veel banen is het namelijk belangrijk dat er extra aandacht wordt besteed aan veiligheid. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je voeten. Zo hebben wij klassieke werkschoenen die verkrijgbaar zijn in hoge en lage modellen, voorzien van donkere kleuren. Een voorbeeld hiervan is de de Hiker (hydratec) veiligheidsschoenen voor zowel dames als heren van Toworkfor. Deze schoenen zijn licht, flexibel en zeer comfortabel om te dragen. Ze zijn bestand tegen water en verschillende oliën.

Naast werkschoenen hebben we ook stevige bouwlaarzen, oftewel: werklaarzen. Croford Oslo is hier een voorbeeld van. Deze laars heeft een warme voering en een uitneembare binnenzool. De laars heeft een stalen neus en een stalen tussenzool. De laars voldoet aan de veiligheidsklasse S3.

Werkschoenen verzorging

Op je werk wil je natuurlijk goed voor de dag komen, daarom is het belangrijk dat je je werkschoenen goed schoonmaakt en dit ook bijhoudt. Je wil er immers netjes uitzien, of in ieder geval, verzorgd ;) Wij hebben genoeg verzorging voor je werkschoenen om ze mee te onderhouden zoals een poetsdoek en een Open Shoe Cleaner van Bama. Ben jij toe aan een nieuw paar werkschoenen? Bekijk onze collectie online!