Laatste week van de waardecheque!  en zie jouw persoonlijke korting

ZOMERSCHOENEN VOOR KIDS

LAAT DE ZON MAAR SCHIJNEN

topbanner zomerschoenen voor kids

De weersvoorspellingen zien er goed uit! De boots en enkellaarsjes mogen nu toch echt ingeruild worden voor onze mooie zomerschoenen. In onze collectie vind je vrolijke en kleurrijke modellen die er niet alleen voor zorgen dat jouw zoon of dochter er hip bij loopt, maar ook heerlijk op kan spelen. We begrijpen dat de zoektocht soms lastig kan zijn, daarom helpen we je een handje!

Sandalen

De zon schijnt volop, jouw kleine boef is druk in de weer, dus een paar luchtige sandaaltjes zijn welkom! Onze merken hebben bij het ontwerp allemaal rekening gehouden met de activiteiten die een kind graag doet: rennen, ravotten en de wereld ontdekken. De sandaaltjes zijn allemaal erg stevig, waardoor geen activiteit te gek is. De verstelbare bandjes zijn niet alleen super functioneel, maar zorgen door de prints, kleuren en details er ook voor dat jouw kleine trots iedere ruimte op fleurt.

Slippers

Hier gaat misschien niet je eerste voorkeur naar uit, maar de kids slippers zijn tegenwoordig bijna net zo stevig als een sandaal. Ze sluiten mooi aan de voet, waardoor ze niet gelijk uitschieten. Ook zijn ze ontzettend makkelijk aan- en uit te krijgen: “Mam, Pap, kan je me helpen?”, is verleden tijd. Ook op de slippers is de trap op en af rennen heel goed mogelijk. Stil zitten is dus echt niet meer nodig op deze toppers!

Sneakers

Natuurlijk kan je met het mooie weer ook heel goed kiezen voor een paar kleurrijke sneakers voor jouw zoon of dochter. Onder een short of zwierig jurkje staat het super stoer. Er zijn eindeloos veel modellen, dus voor ieder kind is er wat wils! Wat de dag ook brengt: een stadje verkennen of spelen met vriendjes of vriendinnetjes, hiermee zit je altijd goed!

Waar de voorkeur ook naar uit gaat: laat het avontuur beginnen! Bekijk de hele collectie hier of kom naar één van onze winkels.