Word jij collectant voor Nationaal Fonds Kinderhulp?

300.000 kinderen groeien in Nederland in armoede op. Kinderhulp kan deze kinderen mede door de collecte het gevoel van erbij horen geven. Bijvoorbeeld door een onbezorgd dagje uit of een goed paar schoenen mogelijk te maken. Help jij mee?

Een fiets, warme winterjas, zwemles of zelfs een gevulde broodtrommel… Voor de 300.000 kinderen die in Nederland in armoede opgroeien is dit niet vanzelfsprekend. Om deze kinderen te helpen organiseert Nationaal Fonds Kinderhulp van maandag 20 t/m zaterdag 25 april een collecteweek.

Doordat Schuurman Schoenen zich in 2020 volledig gaat inzetten voor Nationaal Fonds Kinderhulp, mede door de samenwerking uit te breiden, willen we hier graag jouw aandacht voor vragen.

Kinderhulp kan dankzij de collecte bijvoorbeeld een tweedehands fiets, contributie voor de sportclub, een uitje, een goed paar schoenen en zwemles mogelijk maken. Voor een kind betekent dit erbij horen en kunnen meedoen met leeftijdsgenootjes. In 2019 kon Kinderhulp mede dankzij de collecte maar liefst 125.000 keer een kind helpen!

Collecteer voor kinderen in armoede en ontvang een Schuurman Schoenen kortingsbon!*

Wil jij hier jouw steentje aan bijdragen? Met 60 minuten van je tijd kun je al écht een verschil maken voor een kind dat in Nederland in armoede opgroeit. Hoe meer collectanten er zijn, hoe meer kinderen geholpen kunnen worden. Ga naar https://kinderhulp.nl/collecte/ en meld je aan als collectant. Geef bij ‘hoe ben je bij ons terecht gekomen’ aan dat je je aanmeldt via Schuurman Schoenen. Je ontvangt dan voor de collecteweek automatisch een kortingsbon ter waarde van €10,- 

Namens kinderen als Joey bedankt!

* Met de kortingsbon ontvang je €10,- korting bij een minimale besteding van €39,99. Maximaal 1 bon per klant en deze bon is niet geldig i.c.m. andere acties/kortingsbonnen/waardecheque. Je kan de bon inleveren t/m 24 mei 2020.

Hulp aan kinderen als Joey

Joey (7) had weinig passende kleding en liep daardoor in te kleine kleding van andere kinderen. Met een beetje hulp vanuit Kinderhulp kon de jongen nieuwe kleding kopen, goede schoenen en een winterjas. Ook heeft hij voor het eerst een pet en wat is hij daar trots op! 

Joey