Ook in 2020 onze favoriet: de western boots!

De western trend is ook in 2020 niet meer weg te denken. Naar welk model gaat je voorkeur uit? We hebben onze favorieten voor je op een rijtje gezet. Lees je mee?

Topbanner blog western laarzen

Ook in 2020 zet de trend van de western boots, oftewel: de stoere cowboylaarzen zich voort. De western boots zijn de échte klassiekers onder de laarzen. We herkennen deze laars doordat hij historisch gedragen werd door cowboys, maar inmiddels heeft deze laars zijn weg over de hele wereld gevonden.

In ons assortiment hebben we diverse, unieke modellen van onder andere PS, Poelman en Visions die stuk voor stuk uniek zijn en waarbij je geniet van een heerlijke comfortabele schoen. De western boots zijn voorzien van een verfijnd voetbed en de hoogte van de laars zorgt ervoor dat je scheenbenen ook goed beschermd zijn tegen diverse weersomstandigheden. Waan jij je inmiddels al in het Wilde Westen, maar gaat je voorkeur toch liever uit naar een enkellaars? Ook deze hebben wij in trendy varianten met diverse prints in onze winkels en online.

Diverse motieven

De cowboylaarzen zijn een echte eyecatcher door het opvallende model en de diverse afwerkingen. De stiksels op de laarzen zorgen niet alleen voor een unieke twist, ze zijn er ook om de schacht van de schoen te verstevigen. Naast laarzen met unieke, decoratieve stiksels en motieven hebben we ook modellen die vervaardigd zijn uit leer, voorzien van een prachtige reptielenprint. Naar welk model van de western boots je voorkeur ook uitgaat, de laars weet altijd weer de aandacht op zich te vestigen!

Eindeloos combineren

Hoe combineer je deze western trend nou eigenlijk? Deze tijdloze laarzen zijn het hele jaar door te dragen waardoor je ze eindeloos kunt combineren. Ga voor een vrouwelijke, speelse twist in combinatie met een zomers jurkje. Hou je toch meer van stoer? Draag je laarzen dan onder een flared jeans met een gave top. Combineer stoere laarzen met stoere accessoires. Wat dacht je van een Enrico Benetti clutch voorzien van een slangenprint of een leren riem om je outfit helemaal af te maken? Zo maak jij een statement!

Verzorging van de laarzen

De western boots zijn er in verschillende kleuren en materiaalsoorten. Van suède tot aan leer en van een spitse neus tot aan een blokhak. Voor ieder wat wils dus. De laarzen verzorg je met onze onderhoudsproducten van Bama. Voor een suède schoen kun je het best een snelreiniger gebruiken. Zijn je schoenen van leer? Kies dan voor herstellende olie waardoor je nog langer van je schoenen kunt genieten!

Benieuwd geworden naar de western boots? Kom langs in één van onze winkels of bestel je schoenen online.