Laatste week van de waardecheque!  en zie jouw persoonlijke korting

WELKE SCHOENEN COMBINEER JE MET EEN MAXI JURK?

WIJ LATEN HET JE ZIEN

Dit zomerse, romantische item ligt misschien al in jouw kast (goed bezig!) of staat op je wishlist, maar je weet alleen niet hoe te combineren. We hebben het over de populaire maxi dress en/of -rok! Al een aantal seizoenen is de lange rok en -jurk een echte aanvulling op jouw garderobe. Dit model kan je namelijk dragen bij alle weersomstandigheden: bij 25 graden, maar ook bij 5 graden. Wij laten je zien welke schoenen hier perfect bij passen, zodat jij weet hoe het gecombineerd kan worden!

Wat past er niet onder, kan je je beter afvragen. No matter what, mis-matchen is haast niet mogelijk. Voor een heerlijke zomerse outfit draag je er slippers en sandalen onder, wil je het net iets stoerder maken trek je een paar sneakers aan en ga voor een gewaagdere look met een stoere boot.

Eerlijk is eerlijk, jij bent verzekerd van een hippe look! Wij houden van al deze stijlen! Laat die jurk of rok niet langer in je kast hangen, shop een paar nieuwe schoenen die bij jou passen en wordt het stralende middelpunt!

Zien we je snel in één van onze winkels of online?