Laatste weekend van de waardecheque!  en zie jouw persoonlijke korting

Wandelschoenen: zorgeloos op stap

Ontdek de mooiste plekken op comfortabele en trendy wandelschoenen.

Topbanner wandelen blog

Ben jij net als vele Nederlanders begonnen met één van de meest populaire outdoor activiteiten: wandelen? Een goed paar schoenen mag dan niet ontbreken. Wij snappen dat het lastig is om de juiste schoenen aan te schaffen. Kies altijd de schoen die jou het beste zit. Elke voet is anders en daardoor zitten schoenen nooit hetzelfde als hoe ze bij een ander zitten. De schoen moet je voet in ieder geval een goede ondersteuning geven. Bij de wandelschoenen in ons assortiment zit dat wel snor 😊. Wij zetten een aantal schoenen voor je op een rijtje, van modieus tot comfortabel, waarmee jij zorgeloos op stap kan!

Grisport: on top of the world

De grauwe natuur is veranderd in een groene oase. De natuur heeft zich opgemaakt voor een nieuw begin, een frisse start, met nieuwe paden om te bewandelen. Met de terugkeer van de warme dagen, kunnen we ons verheugen op de vele uren die we buiten de deur mogen gaan besteden (uiteraard op 1,5 meter afstand). Dit doe je natuurlijk het liefst op wandelschoenen van hoge kwaliteit, met een goede ondersteuning en langdurig comfort. Wanneer je de kwaliteit van Grisport ervaart, waan je jezelf on top of the world. Deze wandelschoenen voor dames en heren zijn zo ontworpen dat geen wandeling te ver is, geen dagje uit te lang duurt en dat je je dus niet druk hoeft te maken om pijnlijke voeten. Jouw voeten zijn pijnvrij met wandelschoenen van Grisport. Ervaar nu zelf het gevoel! Ga jij voor een hoog of laag model?

Tussenbanner blog wandelen - Grisport

Skechers Memory Foam

Skechers ontwerpt schoenen voor mensen met een actieve lifestyle. Zij weten daarom precies aan welke eisen sportieve schoenen moeten voldoen. Met een paar Skechers schoenen ga je trendy en comfortabel op stap. Door het zachte voetbed, dat is gemaakt van Memory Foam, is een lange wandeling zo gemaakt! Het Memory Foam voetbed vormt zich naar je voet en de schoenen zijn vervaardigd uit lichte materialen. Hierdoor worden Skechers met dit voetbed ervaren als onwijs comfortabel. Naast een lange wandeling zijn ze ook geschikt voor sporten. Tijdens je ochtend- of avondwandeling kun je het tempo dus zelfs nog verhogen door een sprintje te trekken😉

De Skechers collectie bestaat uit diverse, unieke modellen voor dames, heren en kids. Het Memory Foam voetbed absorbeert schokken, werkt ventilerend en wordt vergeleken met een matras dat is gemaakt van traagschuim, welke elastisch is en na indrukken weer zijn eigen vorm terugkrijgt. Alsof je op wolken loopt.

Tussenbanner blog wandelen - skechers - gabor

Sportief en trendy wandelen

Denk jij bij wandelschoenen direct aan de klassieke variant, voorzien van een grove zool en donkere kleuren? Tegenwoordig zijn er heel veel gave, sportieve wandelschoenen verkrijgbaar met een trendy design. Ben je sportief, houd je van actief bewegen in de frisse buitenlucht en wil je er op en top bij lopen? Dan is het van belang dat je goede schoenen hebt die passen bij deze lifestyle.

Gabor heeft diverse dames modellen die hip zijn en comfortabel voor een wandeling. De collectie bewijst dat een fijne wandelschoen er niet oubollig hoeft uit te zien. Voor bijzonder blije voeten!

De chunky sneaker uit de Best Fitting collectie en de blauwe sneaker uit de Comfort lijn van Gabor zorgen dat je in de zomerse sferen komt. Deze comfortabele schoenen met rubberen zool zorgen voor een goede grip, waardoor ze ook perfect zijn op onverharde wegen of in het bos. Ook zijn ze gemakkelijk te combineren met een spijkerbroek, jurkje of juist een zomerse rokje.

Ook hebben Ecco, Rieker, Waldläufer en Wolky schoenen in de collectie zitten voor dames en heren met een hele goede comfort en demping. Daar loop je zo op weg. Jij kan de leukste plekken in Nederland nog beter leren kennen zonder last te krijgen van je voeten.

Genoeg inspiratie voor klassieke, sportieve en trendy wandelschoenen. Tijd om aan je voeten te denken en goede wandelschoenen in te slaan. Ben jij er al uit welk paar het gaat worden? Bekijk het online of kom langs in één van onze winkels en laat je adviseren.