Laatste week van de waardecheque!  en zie jouw persoonlijke korting

Wandelschoenen voor dames

Nu we veel binnen zitten is het heerlijk om in de avond een stukje te wandelen. Lees hier meer over sportieve en klassieke wandelschoenen.

wandelschoenen

De komende tijd blijft het heerlijk, zonnig weer en ondanks dat we zoveel mogelijk binnen blijven met zijn allen, is het heel fijn om toch af en toe een stukje te wandelen en een frisse neus te halen. Komen inmiddels de muren al een beetje op je af? Loop dan een klein rondje in je buurt, of natuurlijk een groter rondje als je daar zin in hebt. Goede wandelschoenen blijven hierbij essentieel. We hebben een aantal schoenen voor je op een rijtje gezet, waarmee jij de quarantaineperiode zeker gaat doorkomen!

Sportieve wandelschoenen

Denk jij bij wandelschoenen meteen aan de klassieke variant, voorzien van een grove zool en donkere kleuren? Deze variant gaan we ook zeker voor je uitlichten, maar tegenwoordig zijn er heel veel gave, sportieve wandelschoenen verkrijgbaar met een trendy design. Ben je sportief en houd je van actief bewegen in de frisse buitenlucht? Dan is het belangrijk dat je goede schoenen hebt die bij deze lifestyle passen. We beginnen deze blog dan ook met trendy modellen die ook nog eens als wandelschoenen fungeren. Dat klinkt goed toch J Gabor heeft namelijk hippe en comfortabele schoenen voor een wandeling in de collectie. Deze schoenen hebben een strak design en zien er eigentijds uit. Deze collectie bewijst dan ook dat een fijne wandelschoen er niet oubollig uit hoeft te zien.

De rode dames sneaker uit de collectie van Gabor is een hele toffe sneaker met een heerlijk voetbed. Door de fijne binnenvoering van leder en textiel en het leren voetbed blijf jij met deze sneaker zeker doorlopen ;) Om alvast in de zomerse sferen te komen is de chuncky sneaker van Gabor ook een hele goede optie. Deze schoen komt namelijk uit de Best Fitting collectie van Gabor. De rubberen zool zorgt ervoor dat je ook op deze sneakers heel veel kilometers kunt afleggen.

Een ander fijn model is de blauwe dames sneaker uit de Comfort lijn van Gabor. Deze sportieve schoen voor dames om op te wandelen heeft namelijk een rits om het in- en uitstappen te versoepelen. De rubberen zool zorgt voor een goede grip, waardoor ze ook perfect zijn op onverharde wegen of in het bos. De blauwe schoenen fungeren als schoenen om heerlijk op te wandelen en hebben een strak en trendy design, waardoor hij gemakkelijk te combineren is met een spijkerbroek, jurkje of juist een zomers rokje.

Gabor heeft bij de nieuwe collectie goed gekeken naar de trends van dit jaar. Zo hebben ze veel nieuwe modellen geïntroduceerd met printjes en neutrale kleuren. De nude dames sneaker is dan ook de perfecte sneaker voor dit jaar. De schoen is gecombineerd met verschillende, eigentijdse kleurstellingen waardoor er een trendy wandelschoen voor de dames is gecreëerd. Deze wandelschoen is tijdloos door de neutrale kleuren en de print maakt de sneaker uniek.

Skechers wandelschoenen

Naast Gabor stelt Skechers je ook zeker niet teleur. Dit merk ontwerpt schoenen voor mensen met een actieve lifestyle. Zij weten daarom precies aan welke eisen sportieve schoenen moeten voldoen. Zo kijken ze naar de perfecte pasvorm, de ondersteuning en het comfort. In de nieuwe collectie is de Go Walk Smart Glory schoen te vinden. Dit zijn heerlijke zomers instappers. Deze wandelschoen is dus een laag model, maar biedt veel demping en comfort. De schoen wordt namelijk ook wel een sock sneaker genoemd. Dit houdt in dat de schoen goed aansluit aan je voet en je hierdoor makkelijk en snel je schoenen aan en uit kunt doen. Zijn je schoenen vies geworden tijdens het hardlopen of wandelen in het bos? Nog één voordeel: de Go Walk Smart Glory sneaker kan eventueel op een handwas programma gewassen worden!

Gaat je voorkeur toch uit naar een hoger model? Dan is de D’Lites Fresh Start schoen een hele goede keuze. Deze prachtige, trendy sneaker zorgt ervoor dat je er niet alleen comfortabel bij loopt, maar ook nog eens heel fashionable. De schoen is helemaal zwart, op een paar grijze details na. Dit zorgt ervoor dat je de neutrale schoen op heel veel manieren kunt combineren, zoals met donkere kleding en met gekleurde kleding. De chuncky grove zool van deze damesschoen zorgt voor een stoer en sportief uiterlijk. Dit model is voorzien van een Air-Cooled Memory Foam voetbed. Dit voetbed absorbeert schokken en werkt ook nog eens ventilerend. Kortom, deze sneaker is perfect om zowel korte als lange afstanden op te lopen.

De Street Cleats 2 Bring It Back schoenen van Skechers nemen ons mee terug in de tijd. Deze sneakers hebben een vintage design van een gymp, in combinatie met een grove zool, anno 2020. De sportieve schoenen zijn perfect om op te wandelen. Ze hebben namelijk een zachte binnenvoering en een rubberen zool voor een optimale grip en duurzaamheid. Dit model is verkrijgbaar in de kleuren: rood, wit en blauw. Dat wordt lastig om een keuze te maken!

Klassieke wandelschoenen

Last but not least: de klassieke wandelschoenen voor dames. Waarschijnlijk toen je de titel las, dacht je meteen aan deze klassieke wandelschoenen. En ja, deze schoenen zijn heerlijk om mee door het bos te wandelen of om door weilanden te struinen. De klassieke modellen van Grisport zorgen ervoor dat je veel ondersteuning krijgt. De Sherpa wandelschoen heeft een hoge schacht met een stevig profiel. Deze schoenen zijn speciaal ontworpen voor langdurig comfort, waardoor je dus niet bang hoeft te zijn dat je halverwege last van je voeten krijgt ;) Het support systeem waar deze schoen over beschikt heeft te maken met het effectieve sluitsysteem rondom de hiel. Hierdoor krijg je de perfecte stabiliteit.

Hou je meer van een lager model? Ga dan voor de Travel Low. Deze wandelschoenen zijn geschikt voor een vlak en licht onverhard terrein en deze damesschoenen bieden een goede demping en stabiliteit. De Grisport schoenen voor dames zijn lichtgewicht wandelschoenen. De Travel Low schoenen zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: bruin, zwart en blauw. De neutrale kleuren zorgen ervoor dat je ze makkelijk kunt combineren met je kleding.

Genoeg inspiratie voor klassieke, sportieve of juist trendy wandelschoenen. Nogmaals, we blijven natuurlijk met zijn allen binnen, maar soms is het heerlijk om even een blokje om te lopen, natuurlijk wel op gepaste afstand. Tijd om aan je voeten te denken en goede wandelschoenen in te slaan, niet alleen voor deze periode, maar ook voor straks als we weer lange wandelingen mogen maken, dan ben jij in ieder geval al goed voorbereid. Ben jij er al uit welk paar het gaat worden? Wij maken het je nog iets lastiger, want naast Gabor, Skechers en Gri-Sport hebben Ecco, Rieker, Waldläufer en Wolky ook erg comfortabele schoenen om op weg te lopen. Voor welke ga jij? Bekijk ze snel online.