Van bestellen tot bezorgen

Altijd al benieuwd geweest welk proces jouw bestelde schoenen doorlopen voor het bij je bezorgd wordt? Wij geven je een kijkje achter de schermen!

Banner blog bestellen tot bezorgen

Joehoe het is lente! De tijd van lekker weer (hallo zon!) en nieuwe schoenen is aangebroken. Waar wacht je nog op? Hoe fijn is het dat je in deze tijd gemakkelijk online een nieuw paar schoenen kan shoppen! 😊

Onze webshop staat vol hippe en trendy modellen volgens de laatste voorjaarstrends. Ga jij voor echt comfort? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 80 topmerken hebben wij voor ieder wat wils! Struin door onze collectie, kies je favoriete paar en bestel ze met één klik op de knop.

Maar dan, altijd al benieuwd geweest welk proces er achter onze online webshopbestellingen zit? Wij geven je een kijkje achter de schermen!

Stappenplan

  1. Op het moment dat jij op de bestel knop hebt gedrukt en van ons een bevestiging hebt ontvangen, komt jouw bestelling in ons systeem te staan.
  2. Jouw bestelde schoen wordt uit het magazijn gepakt en op de lopende baan gelegd.Leuk weetje: onze lopende baan is circa 130 meter lang en loopt van de eerste verdieping naar de begane grond.
  3. De lopende baan bevat een scanapparaat waar alle schoenendozen langs komen. De scancode die op de schoenendoos staat wordt gescand. Op dat moment weet ons systeem dat dit een webshopbestelling is. De schoenendoos wordt vervolgens van de baan gepusht in het juiste vak (het vak van webshopbestellingen).
  4. Vervolgens wordt jouw schoen zorgvuldig gecontroleerd op bijvoorbeeld verkleuringen en de juiste maat. Wij willen voorkomen dat je bij ontvangst van ons doosje geluk wordt teleurgesteld.
  5. Daarna wordt de schoenendoos ingepakt en komt DHL het pakket bij ons servicekantoor ophalen.
  6. En als laatst bezorgt DHL jouw pakket op het door jou opgegeven afleveradres!

Mocht je dus denken dat het ook met één klik op de knop bij jouw wordt afgeleverd, dan heb je het mis. 😊

Wij laten meer mensen meedoen

Wij vinden het belangrijk dat iedereen die dat wil (en kan) een betaalde baan kan krijgen. Daarom werken wij in ons logistiek magazijn met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Omdat wij hen een kans willen geven zorgen o.a. 20 collega’s van de Sociale Dienst Oost Achterhoek (SDOA) dat jij je bestelde schoenen geleverd krijgt. Wij zijn al jaren blij met hun inzet en zij met jouw bestelling!


Rest ons nog één ding te zeggen: Wij wensen je heel veel plezier met je aankoop en hopen je snel weer te zien!