Vaderdag

Zet jouw vader in het zonnetje

Topbanner blog vaderdag

Het is bijna Vaderdag! De dag om jouw (schoon/bonus-)vader, opa of iemand anders die je lief hebt te verrassen. Hoe ga je dat doen op deze speciale dag?

Stuur een échte Schuurman Schoenen ansichtkaart

Een dikke knuffel geven, vertellen hoe trots je bent of hoeveel je van hem houdt is altijd een goed idee. Maar hoe leuk is het om een kaartje te sturen naar jouw superheld? Juist omdat het “uit de mode” is. Wat zou jouw vader verrast zijn als hij naar de brievenbus loopt. Bij Schuurman Schoenen hebben wij een aantal ansichtkaarten ontworpen die je kan versturen, bijvoorbeeld met Vaderdag! Stuur je vader een kaartje en laat weten dat je aan hem denkt. Je kan onze kaarten hieronder downloaden. Print ze uit op dik papier of plak ze op een stuk karton voor extra stevigheid. Schrijf jouw tekst er op, plak de postzegel er op en stop hem in de brievenbus. Nu is het tijd om te wachten tot de kaart wordt bezorgd en daarmee een glimlach tovert op het gezicht van degene die jij hebt verrast!

De ultieme Vaderdag tip!

Wil je hem toch liever iets geven? Wij hebben hele stoere cadeaus voor mannen. Happy Socks of een mooie riem doen het altijd goed. De ultieme Vaderdag tip zijn de Reef slippers met flessenopener. The sandals of a champion, noemt Reef ze. Ze zitten ontzettend comfortabel en daarnaast draagt de opener aan de onderkant ook bij aan deze titel. Verwen je vader met een lekker drankje en je hebt de opener bij de hand. Hoe handig!tussenbanner blog vaderdag