TRENDALERT: BUFFALO SCHOENEN

VOOR EEN FASHIONABLE LOOK

topbanner buffalo

Waar fashionland momenteel nog vol in de Sale is, komen de eerste modellen van Buffalo uit de nieuwe collectie alweer binnen. We couldn’t wait any longer, om het aan je te laten zien! Zet je schrap en bekijk deze toffe items!

Back to the roots

Buffalo kennen wij allemaal van de iconische sneakers. Maar wist je dat ze zijn begonnen met het maken van cowboy boots? Pas in the early 80’s zijn ze begonnen met het ontwerpen van de sneaker hype. Sport shoes with a modern style! Niks is te gek voor dit merk, dus hebben ze in de 90’s de sneaker naar een hoger niveau getild. De huidige Buffalo schoenen zijn geboren! Niet zo gek dus dat we bij het zien van deze sneakers een flashback naar de Spice Girls krijgen.

For a fresh new look

De sneakers zijn terug van weggeweest en wij zijn maar wat blij met deze classics. Ze zeggen wel eens: pretty shoes never go out of style, en dat is helemaal waar bij Buffalo. Ze hebben niet voor niets een comeback gemaakt. Sterren van nu zijn alweer gespot met deze beauty’s die zich kenmerken door de grove platform zool en chunky silhouet. Combineer jouw favoriete model met een hoodie en joggingbroek voor een streetstyle look. Maar je kan ze ook heel goed dragen met een jeans of wijd vallende suit. Eén ding is zeker, jij brengt jouw outfit naar the next level! We love it!

Ben jij op slag verliefd geworden op deze eyecatchers? Shop deze essential voor komend seizoen dan direct online!