Superkorting 10-daagse

Shop de nieuwe collectie nu met korting!

topbanner tiendaagse

Vanaf aanstaande vrijdag 22 mei start bij Schuurman Schoenen de superkorting 10-daagse. Shop schoenen uit de nieuwe collectie extra voordelig. Van hippe sneakers, trendy veterschoenen tot aan handige instappers. Waar wacht je nog op? Kies jouw favoriet en jij bent klaar om te flaneren over sunset boulevard.

In onze collectie vind je kleuren voor vrolijke creaties. Houd je meer van neutraal? Ook dan is de keuze reuze. De afgeprijsde modellen zijn perfect te combineren met jouw favoriete outfit!

Tussenbanner blog slippers en sandalen

Nu de temperaturen weer flink gaan stijgen, hoort daar natuurlijk een nieuw paar slippers of sandalen bij. Laten wij nu nog een nieuwtje hebben! Je shopt namelijk vanaf aanstaande vrijdag 22 mei 10 dagen lang slippers en sandalen met 20% korting*. Dames, heren, jongens en meisjes schuif je favoriet aan de voet en start het zomerseizoen goed! 😊

Om het feest nog groter te maken zijn de tassen, sokken , riemen en onderhoudsproducten ook afgeprijsd!

Dus voor wie nog op zoek was naar een nieuw paar schoenen of een accessoire hoeft niet verder te kijken. Neem snel een kijkje online of kom naar één van onze winkels en profiteer van de superkorting 10-daagse!

De actie loopt tot en met zondag 31 mei 2020.

* Deze actie geldt alleen op de modellen voorzien van een 20% kortingskaartje. In de webshop is de korting al verrekend.