Voorjaarssneakers voor dames, heren en kinderen

De lente is nu officieel van start gegaan. Tijd voor voorjaarssneakers voor dames, heren en kinderen!

Topbanner blog nieuwe sneakers

Nu de lente officieel van start is gegaan, mag wat ons betreft de zon lekker blijven schijnen! Ben je toe aan een échte lentelook? We hebben genoeg inspiratie voor je op het gebied van voorjaarssneakers voor zowel dames, heren als kinderen.

Minimalistische sneakers

We beginnen met minimalistische sneakers, oftewel: alles zo neutraal mogelijk in de zin van één kleur. Een goed voorbeeld: witte sneakers. Deze trend doet al langer zijn intrede in de schoenenwereld, maar is ook in het voorjaar van 2020 niet meer weg te denken. De Tamaris dames sneakers zijn sportief, comfortabel en hebben een verfijnd design. Deze sneakers beschikken over een uitneembaar voetbed. Voor de mannen zijn de witte Puma Caracal sneakers geïnspireerd op tennisschoenen. Deze sneakers worden getypeerd door lange, strakke lijnen en een soepel bovenwerk. Voor de jongens hebben we een ander klassiek model: de Fila Arcade low kids. Deze schoen heeft een minimalistisch design en een superzachte binnenvoering van badstof. Tot slot zijn er voor de meiden de Skechers meisjes sneakers. Deze sneakers zijn voorzien van stoere veters in combinatie met klittenband. De schoenen hebben Memory Foam inlegzolen, dit betekent dat de schoen constant blijft ademen en goed is voor de ontwikkeling van de kindervoet. 

Is wit niet helemaal je ding? Wat dacht je van grijze sneakers? Voor de meisjes hebben we diverse, grijze modellen van onder andere Vans, New Balance en Nike. Al deze modellen hebben een sportief design met een hoog comfort. Voor de jongens zijn de Red Rag sneakers met grijze details de trendy modellen van het voorjaar. De Gabor Dames veterschoenen zijn prachtige, grijze schoenen uit de Comfort lijn van Gabor. Deze sneakers hebben extra wijdte bij de tenen, bal en wreef. Dit zorgt voor extra comfort waardoor ze geschikt zijn om langer op te blijven lopen. De Licio Bugatti schoenen zijn mooi en opvallend en komen uit de herencollectie. Deze stijlvolle variant heeft een elegant ontwerp en is vervaardigd uit een combinatie van materialen zoals synthetisch en textiel. Grijs is een kleur dat makkelijk te combineren is met je kleding en er vaak voor zorgt dat je eenheid krijgt in je outfit.

Pastelkeuren voor dames en heren

Een combinatie van zachte kleuren, oftewel: pastelkleuren zagen we al veel terugkomen bij kleding. Maar dit voorjaar zijn ook de sneakers aan de beurt. Voor de dames heeft Ecco twee toffe modellen in de collectie. De ST1 W sneaker in het roze en dezelfde sneaker in het blauw. De zachte kleurcombinaties bij de sneakers zorgen voor een frisse look.

De pastelkleuren komen bij de heren terug in de klassieke herenschoen. Het is geen sneaker, maar deze schoen van Bugatti willen we je niet onthouden 😉 Voor de heren hebben ze namelijk een prachtige, pastelblauwe herenschoen genaamd Gagno in de collectie gebracht. Ook Deze schoenen kun je eindeloos combineren!

Voor de kinderen: veel kleur

Hoe meer kleur hoe beter, dat is waarschijnlijk het motto geweest van de schoenmerken New Balance en Skechers. De jongens- en meisjessneakers die zij in de voorjaarscollectie hebben zijn voorzien van felle- en neonkleuren waardoor je gezien mag worden. Met deze voorjaarstrend valt je zoon of dochter zeker op! De modellen voor de kinderen zijn verkrijgbaar met veters of juist met klittenband. De multicolor sneakers, voorzien van verschillende kleuren, zijn makkelijk te combineren waardoor je een unieke outfit creëert. Deze vrolijke voorjaarssneakers zorgen ervoor dat je er helemaal up-to-date bijloopt volgens de laatste trends!

Welke sneakers zijn jouw favoriet? Kom langs in één van onze winkels of bestel je schoenen online.