Laatste weekend van de waardecheque!  en zie jouw persoonlijke korting

Nieuw: Skechers Memory Foam Kids modellen

Skechers heeft nieuwe kids modellen in het assortiment met extra comfort door de memory foam binnenzolen! Benieuwd geworden?

topbanner blog skechers spring benelux shoe swap

Skechers, wie zijn ze?

Skechers kenmerkt zich door de kleurrijke sneakers met een sportieve uitstraling. Dit Amerikaanse merk, dat in 1992 is opgericht door Robert Greenberg en zijn zoon Michael, zit niet stil. Ze proberen zich voortdurend te ontwikkelen door met uitgebreide collecties te komen voor dames, heren en kinderen. Skechers worden geassocieerd met hoge kwaliteit, een betaalbare prijs en een unieke uitstraling. De schoenmodellen zijn in eerste instantie gebaseerd op de plaatselijke skater- en surfersmode. Hierdoor ogen de sneakers sportief en sluit Skechers aan bij een actieve lifestyle.

Dames en Heren Skechers Sport modellen

Deze actieve lifestyle zetten ze voort in de nieuwe Sport voorjaarscollectie die ze voor zowel dames als heren hebben ontwikkeld. Skechers blijft met deze nieuwe collectie, de Sport modellen, innoveren. Zo zijn de modellen uit de Sport collectie voorzien van een Air Cooled Gogomat voetbed, oftewel: een ademende binnenzool, dat als een zacht kussentje aanvoelt en zorgt voor een goede demping. De Sport modellen hebben een lichtgewicht en zijn dan ook gemaakt om urenlang op te wandelen. Hierdoor hebben de schoenen een hoog loopcomfort.

De buitenzool van de schoenen zorgt voor een dubbele dichtheid en voor extra stabiliteit en ondersteuning. De buitenkant van de sportschoenen zijn vervaardigd uit zacht geweven gebreide stof, in combinatie met een synthetisch bovenwerk.

Draag je altijd sportschoenen met veters of heb je liever instappers die je makkelijk en snel aantrekt? Voor zowel dames als heren is er in deze collectie ingespeeld op diverse mogelijkheden. Zie je er altijd tegenop om je schoenen weer schoon te maken? Goed nieuws, de Sport collectie is eenvoudig in onderhoud. De Sport schoenen kunnen namelijk in je wasmachine, waardoor ze er na één wasbeurt weer als nieuw uitzien.

Unieke dames Sport Schoenen

Voor de dames zijn er in de Sport collectie diverse modellen voorzien van prachtige pastelkleuren. Neem bijvoorbeeld de Skechers Ultra Flex First Take sneakers. Deze schoen is verkrijgbaar in de drie kleuren: lichtblauw, lichtroze en donkerblauw. Deze modellen hebben een geweven bovenwerk van mesh. Daarnaast zijn deze schoenen ook voorzien een Air Cooled Gogomat voetbed en zorgt de rubberen zool voor optimale grip.

Van voorjaars pastelkleuren, wit en zwart tot aan donkerblauw en rood. In deze kleuren zijn de nieuwe dames sport modellen verkrijgbaar. De Skechers D’Lites Fresh Start sneakers schreeuwen voorjaar. Deze sportieve schoenen hebben een prachtige witte kleur in combinatie met rosé gouden details. De chuncky zolen, voorzien van een grove zool, zorgen ervoor dat jij geniet van een heerlijk comfort.

Unieke heren Sport Schoenen

Voor de mannen bestaan de schoenen van de nieuwe collectie uit donkere en neutrale kleuren. Een voorbeeld van een tijdloze schoen is de Elite Flex Wasick herenschoen uit de Skechers collectie. Deze slip-on sneakers zijn flexibel en comfortabel. De schoen is voorzien van een lus op de voor- en achterkant, waardoor je de sneakers gemakkelijk aan en uit kunt trekken.

De Paxmen sneakers hebben een ademende binnenzool en zijn voorzien van een gecombineerd bovenwerk van suède in combinatie met geweven mesh. De verschillende materialen en kleuren zorgen ervoor dat de sneakers makkelijk te combineren zijn met een alledaagse look. Naast de groene sneakers, is model Paxmen ook verkrijgbaar in een blauwe variant. Genoeg keuze dus!

Skechers Memory Foam

Skechers heeft voor komend seizoen weer een nieuwe kids collectie geproduceerd. De nieuwe voorjaarscollectie bestaat uit diverse, unieke modellen voor jongens en meisjes. Bij deze ontwerpen wordt er gebruik gemaakt van lichte materialen en ligt de nadruk op de memory foam binnenzool. Goed nieuws, de kids wetenschappers hebben het comfort van de Skechers sneakers heel serieus genomen en de sneakers met de memory foam zool uitgebreid getest. Het memory foam, oftewel: het traagschuim materiaal van de zool zorgt ervoor dat de sneakers flexibel en vormbaar zijn. Deze schoenen kunnen dan ook zeker tegen een stootje!

Met deze nieuwe sneakers aan je voeten kun je urenlang buiten rennen, springen en spelen. Doordat het materiaal van de schoen zich vormt naar je voet en je schoen vervaardigd is uit lichte materialen, wordt de schoen ervaren als comfortabel. De nieuwe Skechers kids collectie is door kinderen getest en goedgekeurd aan de hand van de maximale schakelfactor, flexibiliteit en het comfort! Heb jij de Skechers met lichtjes al gespot? Met deze schoenen maak jij een statement! Zo zijn er modellen met lichtjes aan de zijkant van de zool en op de neus, bij iedere stap die je zet lichten ze op. Je kunt ze met een drukknop aan- en uitzetten.

Skechers Kids sneakers voor de jongens: fun in the sun

Kinderschoenen draaien om goede ondersteuning, maar de uitstraling is net zo belangrijk. De schoen moet er natuurlijk wel trendy uitzien. Voor de jongens zien we in de nieuwe collectie kleuren als blauw en grijs in combinatie met een fluo-kleur terugkomen. Door deze kleuren met elkaar te combineren ontstaat er een tof contrast. Bij de nieuwe, sportieve sneakers zien we een combinatie van veters en een klittenband. De zolen van de sneakers hebben een profiel dat voor optimale griep zorgt.

In de nieuwe collectie voor de jongens zit de Ice Lights sneaker. Deze unieke sneakers hebben lichtjes in de zool met maar liefst 7 standen waarbij elke stand een andere kleur heeft. Deze sneaker laad je op door middel van een USB kabel. Binnen twee uur zijn ze helemaal opgeladen.

Naast sneakers met veters zijn ook de sandalen met klittenband weer terug van weggeweest. De sandalen blijven eigentijds en heerlijk comfortabel. Heerlijk voor de warme zomerdagen! Ook deze modellen zijn natuurlijk voorzien van een memory foam binnenzool.

Skechers Kids sneakers voor de meisjes: fun in the sun

Ook bij de meiden staat de memory foam binnenzool centraal in de nieuwe collectie. Alles draait om de juiste balans en ondersteuning in de nieuwe voorjaarscollectie. Trendy kleuren, gave prints en felle kleurcombinaties zijn de kenmerken die we veel terug gaan zien komend seizoen. Roze voert bij de meiden de boventoon en kan makkelijk gecombineerd worden met zowel lichte als donkere kleuren. De chuncky zolen met unieke patronen typeren de nieuwe collectie en zorgen ook nog eens voor genoeg grip. Een fijne combinatie dus 😉 Roze schoenen te schattig? Witte en donkere sneakers behoren ook tot de nieuwe collectie. Voor ieder wat wils!

Natuurlijk kunnen de meiden niet achterblijven als het gaat om verlichte schoenen. Ook voor de meiden zijn de Ice Lights sneakers ontwikkeld, maar er is nog een sneaker bijgekomen: de Heart Lights. Deze schoen wordt getypeerd door de hartjes figuren die terugkomen in de zool. In deze hartjes zitten lichtjes verwerkt. Klaar om te shinen?

Krijg je bij het zien van deze nieuwe collectie ook zo’n zin in het mooie weer? Tijd voor fun in the sun met je nieuwe Skechers sneakers voorzien van een memory foam binnenzool. Je shopt de nieuwe modellen online of bezoek één van onze winkels!