De Schuurman Schoenen service, maar dan online

Topbanner Service op maat

Bij Schuurman Schoenen hebben wij service hoog in het vaandel staan. Wanneer onze klanten tevreden zijn, dan zijn wij dat ook. Nu het advies luidt niet meer naar buiten te gaan wanneer dit niet noodzakelijk is, zien wij dat onze klanten ook liever binnen blijven. Begrijpelijk, en ook wij vinden dat gezondheid op nummer één staat. Om onze klanten toch te kunnen helpen, brengen wij onze winkelservice naar de webshop.

Eerste hulp bij kinderschoenen

Nu het voorjaar begonnen is en het mooie weer er aankomt, kunnen de winterschoenen weer in de kast. De voetjes van kinderen groeien ontzettend snel, dus grote kans dat de schoenen van vorig jaar niet meer passen. Het wordt dus tijd voor nieuwe schoenen!

Het opmeten van een kindervoet is een vak apart. Bij Schuurman Schoenen hebben wij onze eigen meetmethode, die in al onze winkels wordt toegepast. Shop jij nu liever online? Geen probleem. Onze winkelmedewerkers zitten klaar om jou online te helpen bij het vinden van de juiste kinderschoen in de juiste maat. Wanneer wij zien dat je op zoek bent naar een paar schoenen voor kids in onze webshop, zullen onze winkelmedewerkers jou bijstaan en advies geven wanneer je dit nodig hebt. Heb je bijvoorbeeld vragen over het materiaal, de breedte van het schoentje of twijfel je welke maat je nodig hebt bij dat ene merk: op al jouw vragen hebben zij het antwoord!

Voordat je naar de webshop gaat, is het handig om eerst de kindervoet op te meten. Speciaal voor jou hebben wij een meetmethode ontwikkelt voor thuis. Download hier onze voetmeter, zodat je direct aan de slag kan!

Voetmeter gedownload en uitgeprint? Middels de volgende manier meet je de voeten van jouw kleine verantwoord op:

  • Het is belangrijk dat jouw zoon of dochter gaat staan met beiden voeten naast elkaar. Wanneer een kindje staat is de voet namelijk een stukje groter.
  • Meet altijd beide voeten op. Er is bijna altijd wel een klein verschil tussen beide voeten.
  • Houd rekening met de groeiruimte. Onze medewerkers adviseren om één maat boven op de gemeten maat te tellen.

Gelukt? Nu is het tijd om op zoek te gaan naar een te gek model!

Midden banner meet je maat

Coole merken voor coole kids

In onze webshop schittert het van coole kindermerken. Van Nike tot Fila en Keq tot Develab: voor elke kleine boef hebben wij een passend paar! Dit seizoen zien we vooral veel sneakers in de collectie voor jongens en meisjes. Met name de sportmerken steken er bovenuit. Nike, New Balance, Fila en Puma hebben, zowel voor jongens als meisjes, een kleurrijke sneakercollectie.

Op zoek naar een veterschoentje van leer? Dan ben je bij Keq aan het juiste adres. Dit merk heeft schoentjes waarop jouw kleine verantwoord de eerste stapjes zet. Ze zijn volledig gevoerd van leer, wat de schoenen een uitstekende prijs/kwaliteits-verhouding geeft.

Weet je nog niet zo goed welk merk goed past bij de wensen die je hebt? Ook hier kunnen onze winkelmedewerkers jou in adviseren. Met de kennis die zij hebben uit de winkels, weten zij als geen ander wat goed is voor de voeten van jouw zoon of dochter.