Laatste weekend van de waardecheque!  en zie jouw persoonlijke korting

Schoenen om op te feesten!

Topbanner blog schoenen om te feestenZere voeten, zere benen en blaren. Dat zijn slechts een paar klachten die je over kunt houden aan een avondje stappen op de verkeerde schoenen. En of het nou gaat om een borrel, kerstmiddag of gewoon een zaterdagavond; feestjes horen bij de feestdagen en er wordt gedanst! Maar op welke schoenen houd je dansen het langst vol?

Biker boots

Stoer en trendy; dat zijn biker boots. Biker boots zijn al een tijdje in de mode en we kunnen er geen genoeg van krijgen. Deze schoenen kun je namelijk op zó veel manieren combineren! En ze lopen heer-lijk! Zeker als je kiest voor een paar biker boots van PS. Poelman of Visions.

Enkellaarsjes

Voor een klassiek enkellaarsje word je gegarandeerd blij van de merken Gabor en Choizz Door de combinatie van een uitstekende pasvorm en een heerlijk voetbed heb je urenlang dansplezier met deze schoenen.

Veterschoenen

Wie zegt dat veterschoenen niet geschikt zijn voor een feestje, moet zich even goed achter de oren krabben. Hoge en lage veterschoenen zijn namelijk mega trendy en niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Onlangs hebben wij SuperTrash in onze online collectie opgenomen en we zijn helemaal weg van hun collectie schoenen. Ze zijn speciaal ontworpen voor de modieuze vrouw die houdt van luxe en vastberaden op pad gaat.

Ook met de veterschoenen van HUB ben je verzekerd van een comfortabele avond op de dansvloer. Combineer ze met een jurkje of flared broek en je bent klaar om te gaan! Ben je op zoek naar dat beetje extra voor je outfit? Ga voor een dierenprintje!

Sneakers

Ben jij na een uurtje dansen al bek-af? Met sneakers aan je voeten is dat verleden tijd! De zolen van sneakers komen namelijk rechtstreeks uit de sportwereld en zijn dus gemaakt om actief bezig te zijn zonder last te krijgen van je voeten. De Nike Court Vision komt rechtstreeks uit de sportwereld en ook het team van Tamaris weet wat jij nodig hebt om de avond door te komen. Deze stoere sneakers zijn zeker niet alleen voor je alledaagse outfit weggelegd, ook op een feestje kom je er modieus mee voor de dag. 

Wil je eerst even proeflopen om te kijken welke schoenen je in de wacht sleept? Kom langs in één van onze winkels bestel je schoenen online.