Waardecheque ontvangen? en zie jouw persoonlijke korting!

Topmerken in de SALE

Blog Topbanner Sale topmerkenDe SALE is in volle gang, dus het is hoog tijd om een aantal van onze topmerken uit de SALE uit te lichten! Natuurlijk zijn al onze merken topmerken, maar de volgende zetten wij vandaag speciaal in het winterzonnetje.

PS, Poelman

Trendy sinds 1997 en niet meer weg te slaan uit de schoenenwereld. Bij Schuurman Schoenen hebben we veel sneakers en biker boots van PS Poelman in de SALE en dat is niet zomaar! Het voordeel van deze schoenen is namelijk dat je ze met bijna elke outfit kunt combineren. Draag ze bijvoorbeeld onder een rokje, jeans of flared pants! Bij PS, Poelman hebben ze aan lef geen gebrek, er bestaat namelijk niet zoiets als ‘te veel dierenprintjes’. Deze schoenen kun je dan ook rustig dragen met nog meer dierenprintjes. De schoenen van PS, Poelman zijn een musthave voor de schoenenkast van elke vrouw! Meer weten over de powervrouwen achter PS, Poelman?Wij gingen met ze in gesprek, je leest het hier!😍

Panama Jack

Stoer, comfortabel en a way of life; dat is Panama Jack. De dames- en herenschoenen van Panama Jack zijn gemaakt voor de echte avonturier die wel houdt van een uitdaging. De allereerste Panama Jack-stempel werd in 1989 gezet en nog altijd worden de schoenen met aandacht en oog voor detail gemaakt in Spanje. In de SALE vind je veel laarzen en veterboots van Panama Jack, deze schoenen zijn heerlijk warm en staan mega stoer onder een ruige jeans.

ECCO

‘Wie wil ons?’, dat was de vraag die de Denen Karl en Brite Toosbuy stelden in een krant. Ze droomden van hun eigen schoenenfabriek en zochten iemand die met hen in zee wilde gaan. De advertentie was een succes en vandaag de dag is ECCO een wereldmerk met topkwaliteit schoenen. ECCO maakt stijlvolle comfortabele schoenen waar je de hele dag op kan lopen, zonder last te krijgen van je voeten. Van enkellaarsjes voor dames tot stoere veterschoenen voor heren, met dit Deense schoenenmerk heb je gegarandeerd blije voeten! 

Skechers

Schoenen met lichtjes, de iconische D’Lites en ongekend comfort. Skechers maakt schoenen sinds 1992 en is een echte topper van Schuurman Schoenen. Skechers is een merk voor jong en oud en biedt mode, kwaliteit en comfort in één. In de SALE vind je veel schoenen voor kids. Het fijne aan de kidscollectie van Skechers is dat veel schoenen zijn voorzien van elastische veters, hierdoor kan jouw spruit zelf zijn/haar eigen schoenen aantrekken, zonder hulp van papa of mama. Handig!

Vergeet ook niet een kijkje te nemen tussen de rest van de SALE, daar staan namelijk nog veel meer topmerken tussen! Shop jouw nieuwe schoenen nu met een heerlijke korting en bekijk de collectie online of kom langs in één van onze winkels. Veel shopplezier!