Tassen in de SALE

Topbanner Tassen in de SALE

Veel dames jeans zijn tegenwoordig niet meer voorzien van grote broekzakken, dus zijn we afhankelijk van onze jaszakken of we moeten een tas meenemen. En laten wij bij Schuurman Schoenen nu leuke tassen van merken als Marco Tozzi en Enrico Benetti in onze SALE collectie hebben! Van grote shoppers tot een kleine clutch, er zijn een heleboel tassen in de SALE bij Schuurman Schoenen!

Clutch

Genoeg ruimte voor je telefoon, sleutels en portemonnee. Een clutch is een klein tasje waar alles in past wat je nodig hebt en wordt vaak gedragen naar feestjes en andere speciale gelegenheden. De clutches van Enrico Benetti zijn stijlvol en komen in verschillende kleuren en prints. De slangenprint is een trend die maar voorbij blijft komen en is niet weg te slaan uit het straatbeeld. Door een clutch met een slangenprint te dragen geef je jouw outfit net dat beetje extra.

Dus wil je alles meenemen wat je nodig hebt, maar niet met een grote tas slepen? Dan is een clutch echt iets voor jou! Alle clutches van Schuurman Schoenen worden geleverd met een tashengsel voor wanneer je toch liever beide handen vrij hebt. Ideaal!

Schoudertas

Een schoudertas is een tas die iedere vrouw wel in haar bezit heeft. Niet te groot, niet te klein en er past meer in dan in een clutch. Een voordeel van deze tassen is dat er zo veel varianten en kleuren zijn! Of je nu op zoek bent naar een ronde schoudertas of een schoudertas met een kettinghengsel; shop voor elke outfit een geschikte tas van Marco Tozzi en je garderobe is compleet!

Shopper

Handtas, shopper, hutkoffer, ga zo maar door. Er zijn genoeg benamingen voor deze grotere tassen. Handig voor mee naar het werk of een dagje weg als je ook je lunch en wat te drinken mee wilt nemen. De shoppers van Enrico Benetti en Just Dreamz hebben extra vakjes voor spullen waar je snel bij wilt kunnen en worden geleverd met een los tashengsel. Handig, zo kan je de tas op verschillende manieren dragen. Shop jouw favoriete shopper snel in de SALE!

Psst… in onze SALE staan nog veel meer trendy tassen! Neem snel een kijkje in onze webshop of kom langs in één van onze winkels!