Laatste week van de waardecheque!  en zie jouw persoonlijke korting

De SALE is gestart!

Kijk snel of jouw favoriet er tussen zit!

Het is SALE en dat betekent maar één ding: heel veel korting op heel veel schoenen. Dit is het ultieme moment, om met een goed excuus, jouw favoriet te shoppen. Alles wat niet mag ontbreken in jouw schoenenkast shop je nu met een fijne korting. Waar wacht je nog op?

Ontdek alle SALE items

Nu we weer iets meer kunnen, willen we allemaal goed voor de dag komen. Een nieuw paar schoenen mag dan niet ontbreken. Zowel voor dames, heren als voor kids zijn er heel veel modellen afgeprijsd met een korting tot wel 50%. Bereid je schoenencollectie uit met die ene paar sneakers dat net even anders is dan de andere 5 paar die je al in de kast hebt staan. Ga voor een stoere of trendy veterschoen of kom helemaal fashionable voor de dag met een paar boots onder een zwierig jurkje. Ga jij voor een model van Gabor, Skechers, SuB55, Ecco, Rieker, Nike, Puma, Converse of Keq?

Het is hoogtijd om jouw schoenencollectie uit te breiden. Nieuwsgierig geworden naar alle SALE items? Neem een kijkje in onze collectie of kom langs in één van onze winkels.

Heel veel shopplezier!

In de webshop staat de juiste sale prijs al weergegeven. In de winkels herken je de sale prijs aan het rode prijskaartje dat aan de schoen zit bevestigd.