Favorieten in de SALE

banner blog favorieten in de sale

Je ziet weleens trends waarvan je denkt: dat zit toch helemaal niet lekker? We kunnen je geruststellen; onze winter favorieten zijn hartstikke comfortabel! Benieuwd met welke schoenen jij de show steelt? Lees dan snel verder, want alle schoenen in deze blog staan in de SALE!

Geel

Gele schoenen zijn HOT en een echte favoriet uit de SALE! Tussen de SALE vind je veel gele schoenen voor dames, heren en kids. Gele schoenen matchen met iedere outfit. Zelfs onder een groene pantalon komen ze tot hun recht. Met onze gele schoenen uit de SALE ga je gegarandeerd modieus en comfortabel op stap!

Biker boots

De afgelopen seizoenen zagen we al veel biker boots voor dames en meisjes langskomen en ook in 2020 blijven we deze stoere boots dragen. De laarsjes passen bij elke outfit en zijn een favoriet in elke garderobe. Door de rits aan de binnenkant van de boots heb je in mum van tijd je schoenen aan- en uitgetrokken. Handig bij haast in de ochtend of na een lange dag! Shop deze vette biker boots voor jou en je mini-me snel in de SALE!

Veterschoenen

Hoog, laag, met een hak, kek kleurtje of leuke print; veterschoenen komen in allerlei soorten en is een favoriet voor het hele gezin! En dat is maar goed ook, want van deze fijne schoenen krijgen we geen genoeg! Ga bijvoorbeeld voor een panterprint! Het printje op deze laarsjes van KEQ geven de schoenen een vrolijke en speelse touch! Shop hier nog veel meer leuke veterschoenen in de SALE!

Een schoenenkast zit nooit helemaal vol, er past altijd wel een paar bij. Gelukkig maar, want deze favorieten wil je echt niet missen dit seizoen! Shop ze nu voordelig online in de SALE of kom langs in één van onze winkels.