Nóg meer schoenen afgeprijsd!

Sla je slag in één van onze winkels of de webshop, want er zijn mega veel schoenen toegevoegd aan de SALE Zag jij laatst leuke schoenen die nog niet afgeprijsd waren? Kijk dan nog eens tussen de collectie, want de kans is groot dat er nu een fijne korting op zit ;)

Dames

Of je nu op zoek bent naar pumps, sneakers of veterschoenen; er zijn nóg meer schoenen afgeprijsd! En als fan van Panama Jack kun je vanaf nu je hart ophalen in onze SALE. Heel veel modellen van dit te gekke merk zijn namelijk afgeprijsd. Waar wacht je nog op? Bekijk snel de SALE voor dames!

Heren

Vanaf nu staan er heel veel extra veterschoenen, sneakers en instappers voor heren in de SALE! Van Skechers tot Nike; er is genoeg keuze. Dus heb je nog nieuwe schoenen nodig? Grijp dan nu je kans en neem snel een kijkje in de SALE voor heren!

Kids

Heeft jouw baby ineens een groeispurt gekregen? Geen zorgen, bijna alle babyschoenen staan nu in de SALE! Ook voor de oudere kids zijn er schoenen afgeprijsd van merken als Skechers, Develab en nog veel meer. Ga het nieuwe jaar goed van start en neem een kijkje tussen de SALE voor kids!

Shop snel nieuwe schoenen uit de SALE op onze website of kom langs in één van onze winkels