Onze nieuwe winkel in Apeldoorn!

Topbanner Opening Apeldoorn

Aanstaande woensdag, 27 november 2019, is het zover; de feestelijke opening van ons verhuisde filiaal in Apeldoorn! Je kunt ons vanaf nu vinden aan Hoofdstraat 52 te Apeldoorn! Wij zijn ontzettend trots dat we ons filiaal in Apeldoorn een nieuwe uitstraling kunnen geven op deze prachtige locatie.

Alle schoenen voor dames, heren en kids verhuisden mee naar de nieuwe locatie, evenals het gezellige team. Zij helpen je graag met het vinden van je nieuwe schoenen van merken als Ara, Ecco, Rieker, Nike, Skechers, Visions en nog veel meer!

Duurzaamheid

Bij Schuurman Schoenen staat duurzaamheid hoog in het vaandel. De nieuwste winkels zijn dan ook voorzien van ledverlichting en een waterpomp. Door de komst van de waterpomp gebruiken we duurzaam opgewekte energie en hoeven we geen gebruik meer te maken van een gasketel om de winkel te verwarmen. Daarnaast sluiten wij, zoals bij al onze 42 winkels, de schuifdeuren wanneer het kouder wordt. Op deze manier verwarmen wij enkel de winkel en niet de stoeptegels buiten 😉

Feestelijke opening

Op woensdag 27 november wordt onze nieuwe winkel feestelijk geopend en ook de rest van de week is het feest. Tot en met maandag 2 december ontvang je namelijk 20% korting op de gehele collectie*! Daarnaast krijg je bij aankoop van een paar schoenen een herbruikbare Schuurman Schoenen-tas cadeau.

Koop je een paar kinderschoenen? Dan is het EXTRA feest! De eerste 100 betalende klanten krijgen namelijk een gratis bal! Wees er snel bij, want OP = OP!

Feest je met ons mee?

*Op reeds afgeprijsde artikelen ontvang je 10% extra korting.