Onze nieuwe winkel in WIERDEN

Kom snel langs in onze nieuwste winkel!

Topbanner Opening Wierden

Wierden bruist!

Donderdag 12 december is het zover: op deze dag openen we onze nieuwe winkel in Wierden aan de Stationsstraat 6! Wij zijn ontzettend trots dat we onze 43e winkel mogen openen en dat op deze mooie locatie.

Schuurman Schoenen Wierden heeft, net als onze andere winkels, een uitgebreid assortiment aan dames-, heren- en kinderschoenen. Met meer dan 80 merken, waaronder Ara, Ecco, Panama Jack, Rieker, Visions, Fila, Skechers, Nike en KEQ zit er altijd iets voor jou tussen. Ook voor accessoires als tassen en riemen kun je bij Schuurman Schoenen Wierden terecht.

Feestelijke opening!

Het openen van een nieuwe winkel mag niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom is het 3 dagen feest bij Schuurman Schoenen Wierden! Van donderdag 12 december tot en met zaterdag 14 december ontvang je 20% korting op AL je aankopen! Daarnaast krijg je bij aankoop van een paar schoenen een herbruikbare Schuurman Schoenen-tas cadeau en maak je ook nog eens kans om je aankoopbedrag terug te winnen. Genoeg reden om deze dagen naar onze nieuwe winkel te komen!

Koop je een paar kinderschoenen? Dan is het EXTRA feest! De eerste 100 klanten die kinderschoenen aanschaffen krijgen een gratis bal bij hun aankoop! Wees er snel bij, want OP = OP!

Het team in Wierden hoopt je snel te verwelkomen in de prachtige nieuwe winkel! Feest je met ons mee?