Onze nieuwe winkel in Raalte! 🎉

Kom snel langs in onze nieuwste winkel 🏠

Topbanner opening winkel raalte

Raalte bruist!

Woensdag 19 augustus is het zover: op deze dag openen we onze nieuwe winkel in Raalte aan de Herenstraat 12! Wij zijn ontzettend trots dat we onze 44e winkel mogen openen en dat op deze mooie locatie.

Schuurman Schoenen Raalte heeft, net als onze andere winkels, een uitgebreid assortiment aan dames-, heren- en kinderschoenen. Met meer dan 80 merken, waaronder Ara, Ecco, Panama Jack, Rieker, SUB55, Puma, Skechers, Nike en KEQ zit er altijd iets voor jou tussen. Ook voor accessoires als tassen en riemen kun je bij Schuurman Schoenen Raalte terecht.

Feestelijke opening 🎉

Het openen van een nieuwe winkel mag niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom is het 4 dagen feest bij Schuurman Schoenen Raalte! Van woensdag 19 augustus tot en met zaterdag 22 augustus ontvang je 20% korting op AL je aankopen! Daarnaast krijg je bij aankoop van een paar schoenen een herbruikbare Schuurman Schoenen-tas cadeau en maak je ook nog eens kans om je aankoopbedrag terug te winnen. Voor de eerste 50 betalende klanten staat er tevens een leuke goodiebag klaar. Genoeg reden om deze dagen naar onze nieuwe winkel te komen!

Koop je een paar kinderschoenen? Dan is het EXTRA feest! De eerste 100 klanten die kinderschoenen aanschaffen krijgen een gratis bal bij hun aankoop! Wees er snel bij, want OP = OP!

Het team in Raalte hoopt je snel te verwelkomen in de prachtige nieuwe winkel! Feest je met ons mee?