ONZE NIEUWE WINKEL IN BEILEN

topbanner beilen

Kom snel langs in onze nieuwste filiaal!

BEILEN WORDT EEN WINKEL RIJKER

Aanstaande woensdag 4 september is het zover, op deze dag openen we een prachtige nieuwe winkel in het mooie Beilen aan de Brinkstraat 31. Wij zijn ontzettend trots dat wij onze 42e winkel mogen openen op deze prachtige plek.

Schuurman Schoenen Beilen heeft een uitgebreid assortiment aan kinder-, dames-, en herenschoenen van veel bekende merken. Merken als AraGaborEccoRieker, Nike, Skechers, Tamaris, Visions, Choizz en Keq zijn slechts enkele van de meer dan 80 merken uit de collectie! In de winkel zijn merkenshops gevestigd zodat jij niet lang naar jouw favoriete merk hoeft te zoeken. 

  

André Nijkamp is de franchisenemer van de nieuwe winkel. André is geen onbekende binnen Schuurman Schoenen, voorheen was hij filiaalmanager in het filiaal in Hoogeveen. Een stille wens om een schoenenzaak voor zichzelf te beginnen gaat nu in vervulling. Een korte voorstelronde:

‘Ik zat al een paar keer op een punt van: wat wil ik? Ik ben een winkelman met 32 jaar ervaring en ik wil ook wel wat van mezelf. Op een gegeven moment kwam ik een ondernemer tegen die ook in Beilen zat en die zei: “Is dat pandje niks voor jou?”. Ik ben toen met mijn vrouw gaan kijken en ik was eigenlijk wel positief verrast. Het is een compact en gezellig winkelcentrum met veel kledingzaken, maar geen specifieke schoenenwinkel. Mensen gaan voor schoenen veel naar Assen, Hoogeveen of Emmen en ik dacht dat het wel eens een gat in de markt kon zijn. Bij Schuurman is er een laagdrempelig sfeertje van ‘doe maar gewoon’ en dat past ook wel in het Beilense.’

Wij willen André in ieder geval heel veel succes wensen!

FEESTELIJKE OPENING

Bij een nieuwe winkel hoort natuurlijk een feestje! Daarom viert Schuurman Schoenen Beilen van 4 september t/m 7 september 4 dagen lang feest. Kom op één van deze dagen langs en ontvang 20% korting op ál je aankopen! 

Het team in Beilen hoopt je snel te verwelkomen in de prachtige nieuwe winkel!