ONZE NIEUWE WINKEL IN BARNEVELD

KOM SNEL LANGS IN ONZE NIEUWSTE WINKEL!

topbanner barneveld

BARNEVELD WORDT EEN WINKEL RIJKER

Woensdag 24 maart is het zover: op deze dag openen wij onze nieuwe winkel in Barneveld aan de Raadhuisplein 41-A. Wij zijn ontzettend trots dat we onze 45e winkel mogen openen en dat op deze mooie locatie!

Schuurman Schoenen Barneveld is er, net als onze andere winkels, voor het hele gezin. De dames-, heren-, jongens- en meisjes collectie is zo uitgebreid dat er voor ieder wat wils is. Of je nu een kleine of grote maat hebt, bij ons vind je de perfecte schoenen. De collectie bestaat uit meer dan 80 merken, waaronder Skechers, Gabor, Ecco, Rieker, SuB55, Puma, Nike, Vans en Keq. Ook voor accessoires als tassen en riemen kun je bij Schuurman Schoenen Barneveld terecht.

MAAK EEN AFSPRAAK

De uitstraling van de winkel in Barneveld is warm, hip en helemaal van nu. Wil je onze winkel bewonderen en nieuwe schoenen shoppen? Maak dan eerst een afspraak. Dat kan je hier doen of door telefonisch contact op te nemen.

Bij aankoop van een paar schoenen krijg je een herbruikbare Schuurman Schoenen tas cadeau. Koop je een paar kinderschoenen? Dan ontvang je een gave Schuurman Schoenen bal. Wees er snel bij, want OP = OP!

Het team in Barneveld hoopt je snel te verwelkomen in de prachtige nieuwe winkel! Zien we je snel?