Waardecheque ontvangen? en zie jouw persoonlijke korting!

Onze favorieten: kersttrends

Topbanner blog kersttrendsNatuurlijk zijn alle schoenen uit de collectie van Schuurman Schoenen geweldig, maar welke schoenen zijn er nou echt trendgevoelig voor de feestdagen dit jaar? We vroegen het onze collega’s op het kantoor van Schuurman Schoenen wat zij dit jaar aantrekken… 

blog kersttrends deel 1

Linda (Fotografie): “Deze feestdagen draag ik enkellaarsjes van Regarde le ciel ze zijn namelijk zowel gekleed als casual. Ze zijn zeer geschikt voor de komende feestdagen door de studs die erop zitten en er zit een perfect hakje onder waar je gerust een hele dag op kunt lopen! Na de feestdagen hoeven deze enkellaarsjes zeker niet in de schoenenkast te verdwijnen; ik kan deze onder allerlei andere outfits aan. Dit is een aankoop waar ik dus nog heel lang plezier van heb! 😊”

Lars (Inkoop): “Ik draag tijdens de feestdagen deze veterschoenen van Visions omdat ik er netjes uit wil zien, zonder geklede schoenen te dragen. Geklede schoenen vind ik nog niet bij mij passen en deze schoenen zijn zowel netjes als sportief. Ik combineer deze schoenen het liefst met een zwarte jeans.”

Femke (Marketing): “Deze westernlaarzen van PS. Poelman zijn mega trendy en staan bij zo veel outfits! Ik draag ze nu met een skinny jeans maar zouden ook echt leuk staan met een maxi-jurk of lange rok. Twijfel je of deze laarzen bij jou passen? Probeer ze gewoon eens in de winkel, sommige dingen moet je ‘aan’ zien.”

blog kersttrends deel 2

Niels (e-Commerce): “De nette Choizz enkellaars is net even wat anders dan anders. Casual en natuurlijk erg stoer; deze look zie je steeds vaker. Ik draag deze schoenen tijdens de feestdagen omdat het een keer wat anders is dan een simpele sneaker of geklede veterschoen!”

Anneloes (Online Marketeer): “Deze feestdagen kies ik voor de veterboot van Visions. Plateauzolen zien we hele jaar door al, dus ook met de kerst mogen ze niet ontbreken. Doordat deze schoenen zwart lak zijn vind ik ze, ondanks het stoere uiterlijk, toch ook erg feestelijk! Zelf draag ik ze onder een jurkje, maar ook onder een flared broek zullen deze boots goed tot z’n recht komen. Kom maar op met die feestdagen!”

Shop hieronder al onze favorieten! 

Namens heel Schuurman Schoenen wensen we je fijne en stijlvolle feestdagen toe!