Waardecheque ontvangen? en zie jouw persoonlijke korting!

ONTDEK DE NIEUWE SKECHERS COLLECTIE

Skechers - Heart Lights

SKECHERS: HET BEGIN

Skechers is razend populair en bij Schuurman Schoenen zijn wij ook groot fan van dit merk! In 1992 is Skechers opgericht door Robert Greenberg en zijn zoon Michael Greenberg. Skechers werd in eerste instantie geïnspireerd door de skatesport en ontwikkeld voor mensen met een actieve lifestyle. Tegenwoordig maken ze met hun design ook zeker een statement in de fashion wereld.

Waar ze in 1992 begonnen met enkel een logger boot voor heren, hebben ze anno 2019 meer dan 3.000 stijlen voor dames, heren en kinderen van alle leeftijden. Met al deze stijlen biedt Skechers’ collectie mode, kwaliteit, innovatie en comfort voor miljoenen mensen over de hele wereld.

KIDS GLOW

Shine bright! Met de nieuwe Skechers Heart Lights tast je nooit meer in het duister! De schoenen lichten op bij elke stap die je zet en dat zijn niet zomaar lichtjes… De lichtjes in de zool van de Heart Lights zijn, je raadt het al, hartjes! De lichtjes zijn gemakkelijk aan en uit te zetten door middel van de knop op het klittenband. De Heart Lights zijn er in twee kleuren: een lichte variant met zilver en een donkere variant met zwart. Zowel de donkere als de lichte variant worden opgevrolijkt met de kleuren roze en paars. De Heart Lights hebben elastische veters en een klittenbandsluiting. Zelf schoenen aantrekken was nog nooit zo makkelijk!

Ook jongens hoeven niet te vrezen voor de donkere winterdagen. De Skechers Ice Lights zijn stoer, opvallend en… oplaadbaar! Ja, echt! Als de baterijen van je schoenen leeg zijn, kun je ze super easy weer opladen met een bijgeleverde USB-stick! De Ice Lights heeft zeven standen met verschillende kleuren die je kunt verwisselen door op de aan- en uitknop te drukken. Ook al is het vroeg donker, met de Skechers Ice Lights val je altijd op! Laat iedereen zien wat jouw lievelingskleur is met deze nieuwe schoenen!

MEN STREETSTYLE

Skechers heeft een nieuwe najaarscollectie op de planken gezet bij Schuurman Schoenen! De nieuwe collectie voor heren is stoer, avontuurlijk en casual. Skechers heeft een ruim aanbod aan veterschoenen en instappers. De veterschoenen komen in de herfstkleuren zwart, cognac en donkerbruin én bieden de stevigheid die je van Skechers gewend bent. Ze hebben een sportieve look en met name het model Delson Axton valt hier op. De Delson Axton heeft namelijk elastische veters, hierdoor is de schoen gemakkelijk aan en uit te trekken. Of je nu gaat voor een stevige wandeling, een citytrip of een rondje met de hond; op de nieuwe collectie van Skechers is geen activiteit te gek.

Naast veterschoenen heeft Skechers ook dit najaar weer comfortabele instappers. De leren instappers zijn stevig en ideaal voor zowel binnen als buiten. De instappers zijn voorzien van een grof profiel voor meer grip. Zo glijd je niet zo snel uit op de gladde stoep ;-)

Skechers: Comfort starts here

WOMAN SPORT EN STREET

Dit najaar is Skechers weer volop aanwezig met hun nieuwe collectie. Voor de Woman Sport-lijn zien we veel toffe modellen langskomen. Stap uit het dagelijks leven, klaar om nieuwe dingen te ondernemen. De natuur in, een dagje weg of een stevige wandeling: allemaal toffe activiteiten voor zowel het voor- als najaar. Dit alles doe je natuurlijk met Skechers Sport. Deze modellen zijn licht van gewicht en hebben een ultra flexibele zool. Daarnaast hebben ze een groot ademend vermogen en zorgt de tussenzool voor de nodige schokdemping.

Naast de sportmodellen heeft Skechers ook de Street collectie. Deze collectie is gebaseerd op de laatste trends. De Skechers Street Uno heeft een air cushioned zool, wat het comfort een heuse boost geeft. De upper is, net als bij de Tegu, van leertextuur. Dit geeft deze modellen een heel andere look dan de sportcollectie. Wat ze wel gemeen hebben is de air cooled memory foam zool. Deze zool verlicht de druk in de voet en regelt de temperatuur in de schoen.

Skechers: Trending since ’92.

Benieuwd naar de nieuwe collectie van Skechers? Bekijk de collectie online of bezoek één van onze winkels!