Laatste weekend van de waardecheque!  en zie jouw persoonlijke korting

Ontdek de najaarscollectie

De nieuwe collectie stroomt binnen en zit bomvol trends. Wij lichten ze voor je uit!

Topbanner blog nieuwe najaarscollectie

Vele van ons zitten nog met het hoofd bij de zomervakantie: Wat hebben we een gezellige tijd met elkaar gehad hé!? We willen dit zomerse gevoel het liefst zo lang mogelijk vast houden. Maar ons (schoenen)hart gaat sneller kloppen van alle najaarstrends die binnen stromen. En wat zitten er mooie exemplaren tussen! Een nieuw seizoen betekent nieuwe schoenen.

Voor zowel dames, heren, jongens als meisjes zijn er geweldige schoenen ingekocht. Met meer dan 80 topmerken hebben we voor ieder wat wils. De tijd van slippers is met de herfst in het vooruitzicht voorbij. Wij nemen je mee in de nieuwe collectie!

TRENDS

Trends zijn spannend, uitdagend en hebberig makend. Spoiler alert: we gaan een hip seizoen tegemoet.

Hoge laarzen

Dames opgelet! De liefhebbers van hoge laarzen zitten dit seizoen goed. Weer eens wat anders dan een enkellaarsje onder je jurkje. Wij zijn groot fan en dit type laars in mooie herfstkleuren neemt het voortouw. Voor elke gelegenheid zijn ze geschikt of je nu naar het werk gaat of een borrel hebt. Ze geven een extra touch aan jouw outfit.

Tussenbanner hoge laarzen

Chelsea boots

Voor heren zijn chelsea boots de trend. Zwart, beige of blauw? Jij zit altijd goed. Draag ze met een jeans en jouw outfit is on point. Voor de dames zijn de hoge chelsea boots hot and happening. New boots, yes or no?

Tussenbanner Chelsea boots

Biker boots

Biker boots zijn inmiddels niet meer uit de daywear weg te denken. Ook aankomend seizoen zijn ze weer onverslaanbaar. Voor zowel dames als voor de meiden zijn ze populair. Combineer ze met een jeans, flared pants of rokje en jij bent verzekerd van een hippe look. Ik hoor je al denken, is er nog een verschil met voorgaande jaren? Ja! De standaard kleur zwart zie je veel, maar helemaal on-trend ben je met een witte variant. Daarnaast hebben we veel mini-me bikers in de collectie. Twinning = winning! 😊

Topbanner Biker Boots

Sneakers

Verder zijn voor de heren en jongens sneakers de all-time favorite. Ook aankomend seizoen! Ze zijn geschikt voor elke gelegenheid, overal mee te combineren en voor de boefjes onder ons kan je er ook nog eens heerlijk op rondrennen. Met andere woorden de ideale schoen. Het aanbod is enorm groot. Ga jij voor Vans, Puma, Nike of New-Balance?


Waar wacht je nog op? Bekijk alle modellen snel online of kom naar één van onze winkels. Shop jouw favoriet nu!