NIEUWS OVER DE SALE! MIS DIT NIET!

EXTRA MODELLEN TOEGEVOEGD ÉN EXTRA KORTING OP GESELECTEERDE SALE ITEMS

topbanner sale - extra modellen afgeprijsd

Wij hebben nieuws dat je niet wil missen! Wij hebben meer dan 500 modellen (!) toegevoegd aan de Sale én je krijgt vanaf nu extra korting op heel veel geselecteerde Sale items. Neem snel een kijkje of jouw favoriet is toegevoegd of nu nog voordeliger is!

De zomer is nog lang niet voorbij en toch hebben wij al heel veel slippers, sandalen, instappers en nog veel meer toegevoegd aan onze SALE! En niet alleen dat, we hebben ook heel veel modellen opnieuw afgeprijsd. Dat betekent dat je nu nog meer korting krijgt op geselecteerde Sale items. Ben je dus nog op zoek naar een geschikt paar voor op vakantie, dan is dit het moment om je slag te slaan. Of je nu in eigen land blijft of het vliegtuig pakt om nieuwe culturen te ontdekken; dit is een goed excuus om eerst even een paar nieuwe schoenen aan te schaffen en je zomer garderobe uit te breiden!

HET ZONNETJE IN HUIS

Birkenstock, Kipling, Lazamani, Skechers, Rieker, Reef, Ipanema, Tamaris, Gabor en nog veel meer: haal het zonnetje in huis met onze topmerken! Naast de sneakers en andere dichte modellen, zijn nu ook de slippers en sandalen afgeprijsd. Zo shop jij wel heel voordelig jouw nieuwe paar schoenen. Hierdoor zijn niet alleen jouw voeten blij, maar ook je portemonnee 😉

Shop direct online of kom langs in één van onze winkels. Veel shopplezier!