Laatste week van de waardecheque!  en zie jouw persoonlijke korting

Nieuwe merken en nieuwe collecties!

Van nieuwe merken als G-star, Mexx en Timberland, tot aan nieuwe collecties van Panama Jack, SuperTrash en Vingino. Wij lichten ze voor je uit!

Topbanner blog Nieuwe Merken

Nog héél even wachten en dan gaat het voorjaar écht, officieel van start. Schuurman Schoenen heeft zich hier op voorbereid. G-star, Mexx en Timberland zijn drie compleet nieuwe merken die zijn binnengekomen voor het voorjaar. Deze toffe merken zijn helemaal nieuw in de collectie bij Schuurman Schoenen. Wij zetten ze voor je op een rijtje!

Tussenbanner G-Star - Blog

G-star nieuw in de collectie: herenschoenen

G-star is in 1989 opgericht door Jos van Tilburg. De producten van G-star worden gemaakt met een doelgericht ontwerp en optimale functionaliteit. G-star heeft herenschoenen in de collectie die opvallen door eenvoud. Ze zijn trendy en stoer en zijn te dragen bij diverse gelegenheden. De witte, sportieve Cadet G-star sneakers passen perfect bij het voorjaar. De binnenvoering van dit model is vervaardigd uit zacht textiel en heeft een vast voetbed.

Hou je meer van een klassieker model? De G-star Calow II en Calow Denim II sneakers zijn ontstaan vanuit een vintage hardloopschoen. De Calow II heeft een prachtige groene kleur. De schoen biedt een fijne ondersteuning en is vervaardigd uit suède leder en textiel. Het Calow Denim II model valt op door de stiksels en de blauwe kleur. Deze schoen is vervaardigd uit materialen zoals runderleder, suède en textiel.

Naast de uitgelichte modellen zijn er nog meer nieuwe G-star modellen verkrijgbaar. Zoals nog meer sneakers en diverse soorten slippers.

Tussenbanner MEXX - Blog

Mexx nieuw in de collectie: damesschoenen

Mexx is in 1986 ontstaat uit twee bestaande merken van designer Rattan Chadha. Mexx wordt getypeerd als eigentijds, kwalitatief goed en hip. Mexx haalt inspiratie uit de energie en drukte van de stad. Dit is terug te zien in de toffe dames schoenencollectie die ze hebben ontwikkeld. Voor de nieuwe collectie zijn de volgende modellen ontworpen: De Eemy sneaker, voorzien van een tof printje, de Eke sneaker met een tijdloze uitstraling, de moderne Crista sneaker en tot slot de sportieve Cato sneaker. Alle modellen hebben synthetische accenten met een combinatie van textiel en leder. Tot slot zijn de vetermodellen voorzien van een uitneembaar leren voetbed. Deze vier modellen zijn allemaal verkrijgbaar in twee varianten.

Tussenbanner Timberland - Blog

Timberland nieuw in de collectie: herenschoenen

Het laatste, nieuwe schoenmerk dat we introduceren is Timberland. In 1952 werd de eerste Timberland schoen gelanceerd. Ze staan voor sportief en outdoor en de schoenen worden gekenmerkt door de stoere, robuuste en tijdloze details. Kwaliteit staat bij Timberland voorop!

Ook in de nieuwe voorjaarscollectie van Timberland komen de bruine, groene en natuurlijke tinten terug. Deze herenschoenen hebben een eigentijds design, waardoor de schoenen makkelijk te combineren zijn met een alledaagse look. De Boroughs Project Super Ox is een herenschoen waarbij het bovenwerk een combinatie is van leder en textiel. De binnenvoering van de sneaker is gemaakt van minimaal 40% gerecycled plastic. Met deze sneakers aan je voeten maak jij een statement! Het toffe design en het comfort zorgt ervoor dat je voeten de ondersteuning krijgen die ze verdienen. Dit model is verkrijgbaar vanaf maat 40 t/m maat 47.5.

Timberland heeft lage en hoge sneakers in de collectie. Inmiddels heeft de donkerblauwe kleur ook zijn intrede gedaan in de nieuwe collectie.

Nieuwe voorjaarscollecties

Panama Jack, SuperTrash en Vingino kun je herkennen aan het feit dat ze afgelopen winter al een wintercollectie hebben gehad. Goed nieuws! Dit voorjaar is er een nieuwe collectie van deze merken.

Panama Jack heeft nieuwe dames sandalen in de collectie. De sandalen zijn uitgevoerd in diverse modellen en kleuren. Model Gekleed is een sandaal dat eenvoudig te sluiten is door middel van klittenband. Het model heeft een sleehak, wat betekent dat je toch iets de hoogte in gaat, maar dat je nog steeds voorzien bent van gemak en comfort. Houd je van sandalen met een neutrale kleur? Ga dan voor een zwarte of bruine variant. Beide modellen zijn voorzien van een gespsluiting.

SuperTrash heeft voor aankomend voorjaar weer toffe sneakers in het assortiment. Bij de damescollectie van SuperTrash zie je diverse trends terugkomen: de chunky zolen en natuurlijke tinten zijn onderdeel van de collectie. Houd je toch meer van basic schoenen? Dan heeft SuperTrash ook witte en zwarte sneakers in het assortiment, voorzien van gouden details.

Tot slot de nieuwe voorjaarscollectie van Vingino voor de meisjes. De nieuwe modellen heten: Britt, Lotte en Fenna en zijn gebaseerd op de laatste trends: stoer, modieus en eigenzinnig. De basiskleur van alle drie de modellen is wit, maar de details van de modellen verschillen tussen printjes, gouden details en een holografisch figuur. De schoenen zijn verkrijgbaar vanaf maat 31 t/m 39.

Conclusie: genoeg nieuwe, gave en toffe modellen zijn er beschikbaar in de voorjaarscollectie voor dames, heren en kinderen. Door de verschillende modellen en varianten zijn er genoeg opties. Nu alleen nog een keuze maken 😉 Kom je langs in één van onze winkels? Of bestel je schoenen online!