Waardecheque ontvangen? en zie jouw persoonlijke korting!

NIEUW: WANDELSCHOENEN VAN GRISPORT

null

NIEUW: Wandelschoenen van GriSport

Yes, we hebben weer een nieuw merk aan onze collectie mogen toevoegen: GriSport. GriSport is ontwikkeld door de Italiaanse broers Grigolato in 1977. Het zijn handgemaakte schoenen voor wandelen en vrijetijdsbesteding. Door de expertise, technologie, onderzoek en ontwikkeling is dit merk toonaangevend binnen de wandelschoenen. 

ON TOP OF THE WORLD

De grauwe natuur is veranderd in een groene oase. De natuur heeft zich opgemaakt voor een nieuw begin, een frisse start, met nieuwe paden om te bewandelen. Al lange tijd verheugen wij ons op de terugkeer van de warme dagen in aanloop naar de vele uren die wij buiten de deur mogen gaan besteden. Dit doe je natuurlijk het liefst op wandelschoenen van hoge kwaliteit. Wanneer je de kwaliteit van GriSport ervaart, waan je jezelf on top of the world. Deze wandelschoenen zijn zo ontworpen dat geen wandeling te ver is, geen dagje uit te lang duurt en dat je je dus niet druk hoeft te maken om pijnlijke voeten. Jouw voeten zijn pijnvrij met wandelschoenen van GriSport. Ervaar nu zelf het gevoel! 

COLLECTIE

GriSport heeft haar collectie op verschillende wandelwerelden afgestemd. Zo kun je goed zien welke schoen bij jouw type wandeling past. Want bij GriSport weten ze als geen ander dat elke wandelaar zijn eigen verhaal, voorkeur en lifestyle heeft. De wandelwerelden waarin de collectie is opgedeeld zijn WalkingHikingTrekkingTravelActive en Boots. Bij Schuurman Schoenen hebben wij een mooie collectie wandelschoenen voor zowel dames als heren. De collectie staat vanaf vandaag online, dus neem snel een kijkje. 

NIJMEEGSE VIERDAAGSE

Ben jij één van de 47.000 gelukkigen die is uitgeloot voor de 103ste editie van de Nijmeegse vierdaagse? Wil jij alle vier de dagen uitlopen en als held verwelkomt worden op Via Gladiola in Nijmegen, waar je traditie getrouw gladiolen uitgereikt krijgt? Dan heb jij uiteraard goede, stevige wandelschoenen nodig. Belangrijk is om de wandelschoenen goed in te lopen. Je wilt namelijk goed voorbereid op pad en hebt geen zin om naar een kwartier op de blaren te lopen. Koop daarom nu de wandelschoenen van GriSport