Laatste week van de waardecheque!  en zie jouw persoonlijke korting

NIEUW: LEREN BABYSCHOENTJES VAN SHOESME

WIL JE DAT JOUW ZOON/DOCHTER EEN GOEDE ONTWIKKELING HEEFT EN ER LEUK BIJ LOOPT? KIES DAN VOOR DE BABY-PROOF SCHOENTJES VAN SHOESME.

Topbanner babyschoenen van Shoesme

Voeten vormen letterlijk de basis voor de toekomst. In de eerste maanden zijn de kleine voetjes volledig in ontwikkeling en daarom moeten wij die goed beschermen.

Je ziet ze nog zo in het wiegje liggen en nu begint jouw zoon of dochter zijn/haar eerste stapjes te zetten. Om dit zo fijn en zacht mogelijk te maken heeft Shoesme speciale baby-proof schoentjes ontwikkeld. Deze stapschoentjes begeleiden jouw kleine boef van kruipen naar lopen. Het gevolg: een nieuwsgierige dreumes die klaar is om al stappend op avontuur te gaan!

Bij Schuurman Schoenen weten we als geen ander hoe belangrijk goed zittende schoenen zijn. Voor iedereen, elke dag! En daarom hebben wij deze babyschoentjes van Shoesme aan onze uitgebreide collectie toegevoegd.

Even een opfrisser: babyvoetjes bestaan voornamelijk uit kraakbeen. De botstructuren worden pas gevormd in het eerste jaar. Hierdoor zijn de voetjes zacht en buigzaam en kan de vorming en groei gemakkelijk beïnvloed worden. Laat Shoesme hier nu goed op inspelen.

WAT MAAKT DAT DEZE SCHOENTJES ANDERS ZIJN?

Ze zijn 100% afgestemd op de babyvoetjes: licht, buigzaam en speciaal voor de eerste stapjes. Ideaal voor een baby van 1 jaar.

Daarnaast zijn de babyschoenen leer gevoerd, hebben ze een flexibele loopzool die met de voetjes meebuigen, bieden ze steun en stabiliteit waardoor ze altijd een goede houding hebben én door de toevoeging van een zacht schuimlaagje bij drukpunten zitten de schoenen ook enorm lekker.

Jouw nieuwsgierige baby hoeft niet te wennen aan het dragen van deze schoentjes, staan veel stabieler en stappen er zo op weg! Let the adventure begin!

WAUW, WAUW, WAUW

Laten de schoentjes nu niet alleen geschikt zijn voor de ontwikkeling, ze zien er ook nog fantastisch uit. Win-win!

De jongens hebben keuze uit stoere sportieve modellen en bij de meiden gaat het om de details: van glitter tot een panter printje. Daarnaast kan je ook nog kiezen uit een hoog of laag model. Begint de keuze stress al toe te slaan? 😉

De modellen zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Lees hier hoe je de maat kan opmeten. Mocht je hier niet uitkomen, maak een afspraak en vraag één van onze medewerkers om advies.

Waar wacht je nog op? Zorg voor een blije baby met de baby-proof schoentjes van Shoesme. Deze modellen toevoegen aan je winkelmandje is een goed idee.