Nieuw in de collectie: Panama Jack!

Panama Jack TopbannerWAUW! Wij mogen Panama Jack aan onze merkenlijst toevoegen! Panama Jack is stoer, avontuurlijk en 100% made in Spain. In 1989 zette Antonio Vicente de eerste iconische Panama Jack-stempel in zijn atelier in Elche, een kleine plaats in Spanje. Over de jaren is er veel veranderd, maar de passie voor schoenen en het vakmanschap is altijd hetzelfde gebleven.

A way of life

De schoenen van Panama Jack worden met de hand gemaakt in Spanje. In het atelier staan het leveren van hoge kwaliteit, comfort en een duurzaam product hoog in het vaandel. En daar houden we van bij Schuurman Schoenen! Draag Panama Jack op avontuur, vakantie, werk of gewoon tijdens een rondje wandelen met de hond. Deze schoenen zijn echt overal geschikt voor!

Collectie

Bij Schuurman Schoenen hebben we ons uiterste best gedaan om de mooiste modellen in te slaan voor dames en heren. Kies bijvoorbeeld de classic Panama 03, een hoge veterboot die overal mee gecombineerd kan worden. Ook dames die fan zijn van laarzen kunnen slagen met Panama Jack, zelfs met een hak. De laarzen zijn heerlijk warm gevoerd zodat je nooit meer koude voeten hebt. En als je denkt dat het niet beter kan dan dit dan heb je het mis! Alle schoenen van Panama Jack zijn namelijk waterproof! Wat wil je nu nog meer?!

Ontdek onze Panama Jack collectie online in onze webshop of in één van onze winkels