Laatste weekend van de waardecheque!  en zie jouw persoonlijke korting

Mini-me collectie: twinning is winning!

Met onze mini-me collectie voor zowel dames als heren, mix en match jij met je kleintje.

Topbanner blog mini me collectie

Hoe vaak ben je al leuke sneakers tegengekomen die helaas óf alleen in een grote maat verkrijgbaar waren, óf juist in een kleine maat? Dit is verleden tijd. Bij Schuurman Schoenen hebben we nu toffe schoenen die voor zowel dames als heren en jongens als meisjes verkrijgbaar zijn. Want, wij weten als geen ander hoe leuk het is om met je kleintje te matchen en dezelfde schoenen te dragen!

Mini-me trend voor de mannen: sportieve sneakers

Sportieve sneakers voor de mannen zijn onder andere te vinden bij Nike. Nike is er in geslaagd om diverse klassieke sneakers te produceren voor groot en klein. De Nike MD Runner 2 black is volledig voorzien van een textielstof en heeft een uitneembaar voetbed. Zowel de heren- als de kindervariant is voorzien van een grof profiel onder de schoen. Hierdoor hebben jij en je zoon genoeg grip om samen te rennen en te voetballen. De herenschoen is voorzien van veters en de jongens sneakers hebben twee horizontale klittenbanden die eenvoudig te openen en te sluiten zijn.

Nu het voorjaar eraan zit te komen zijn witte sneakers echt een musthave. Deze modellen zien er niet alleen heel vrolijk uit, ze zijn ook op verschillende manieren te combineren. In de nieuwe Nike collectie is de witte Nike Court Vision Low sneaker een perfect voorbeeld van een voorjaars herenschoen. Voor de jongens hebben we de Nike Court Borough Low 2 in de collectie. Deze sneakers zorgen voor een prettige uitstraling dat past bij een alledaagse look.

Voorjaar met sandalen

Al genoeg sneakers in je kast staan en ben je inmiddels toe aan iets “luchtigs”. Zorg dat je voorbereid het voorjaar tegemoet gaat en kies samen met je mini-me voor Birkenstock. Deze sandalen zijn makkelijk te combineren en jullie lopen er beide in zowel ons kikkerlandje, als in het buitenland, fashionable bij. Deze sandaal is voorzien van een verstelbare gespsluiting waardoor de sandaal perfect aansluit.

Mini-me trend voor de vrouwen: printjes

Je eigen stijl met je dochter delen. Hoe leuk is dat? Converse komt in de nieuwe collectie met een gave, eigentijdse gymp die anno 2020 bij elke doelgroep past. Of je nu 5 of 50 bent, aan de Converse Chuck Taylor All Star Pocket gymp, voorzien van een tijgerprint, hangt geen leeftijd. Voor de mini’s is er een lage gymp verkrijgbaar.

De roze Puma Vista JR sneakers schreeuwen voorjaar. De kleur van deze schoen zit tussen roze en paars in, waardoor je unieke sneakers draagt. Je mini-me draagt dezelfde Puma sneakers in een combinatie van glad leder, suède en textiel, alleen dan met klittenband.

Wit, witter, witst

Een witte sneaker past perfect bij het voorjaar en staat eigenlijk goed bij elke outfit. Of je nou een spijkerbroek of een rokje draagt, met de Fila Strada Low Kids sneaker en de Fila Strada Low zit je altijd goed. De chuncky zolen ervoor dat jij en je kleintje je outfit rocken!

Tot slot willen we onze all-time favourite: de Vans YT Ward nog even uitlichten. Voor deze sneakers geldt hetzelfde als bij de Fila sneakers. Deze sneakers zijn er namelijk ook in een variant met chuncky zolen. Deze klassieke gympen zijn verkrijgbaar in diverse modellen, hoog en laag, waardoor jij en je mini-me kunnen mixen en matchen met elkaar. De Vans sneakers maken jullie outfit helemaal af.

Met de mini-me collectie zijn zowel moeder als dochter en vader als zoon helemaal klaar voor aankomend voorjaar! Welke schoenen zijn jouw favoriet? Kom langs in één van onze winkels of bestel je schoenen online.