Waardecheque ontvangen? en zie jouw persoonlijke korting!

MARCO TOZZI NAJAARSFOLDER

Dames opgelet! Eén dezer dagen valt de nieuwe folder van Marco Tozzi op je deurmat! Dit najaar draait het maar om één ding: enkellaarsjes. Zwart, bruin of een kleurtje? Met of zonder (dieren)printje? Met de nieuwe schoenen van Marco Tozzi volg je gegarandeerd de laatste trends. Laat je verrassen!

Topbanner Blog Marco Tozzi

STOER EN KLASSIEK IN ÉÉN

De folder van Marco Tozzi staat vol met laarsjes die je op duizend-en-één manieren kunt combineren. De laarsjes zijn stoer, klassiek, edgy en bovenal: helemaal jij. Combineer ze met een jeans, onder een rok of jurkje. Eigenlijk kun je het niet verkeerd doen. Veel modellen zijn voorzien van een hak. Door een schoen met hak te dragen maak je jezelf optisch langer en accentueert het je vrouwelijkheid. Soms wil je wat meer glamour in je leven zonder je comfort op te geven, toch?

Marco Tozzi - tussenbanner

DETAILS

Dierenprintjes zijn helemaal hot and happening. Je ziet dit najaar veel slangen- en panterprint op schoenen. Bij Marco Tozzi hebben ze verschillende designs ontworpen, zodat er voor iedereen wat bij zit. Sommige enkellaarsjes hebben dierenprint in een detail op de hak en zool, maar er zijn ook enkellaarsjes met print all over! Behalve dierenprintjes zie je ook veel veterlaarsjes. Veterlaarsjes zijn het stoere zusje van de klassieke enkellaarsjes. Deze schoenen kun je dragen onder elke outfit en geven je die stoere touch waar je op zoek naar was.

FEEL ME

Een groot deel van de nieuwe collectie is voorzien van een zacht voetbed en dat zorgt voor een optimaal draagcomfort. Behalve een zacht voetbed hebben veel enkellaarsjes een lekker zachte binnenvoering voor extra warme voeten. Heerlijk voor de koude herfst- en wintermaanden!

Kun je nou niet langer wachten tot de folder op de mat valt? Dat begrijpen we. Bekijk de folder alvast online of neem je een kijkje op de webshop voor de gehele najaarscollectie van Marco Tozzi!