Kerstcadeautips

Kerstcadeautips

Elk jaar is het weer een uitdaging om voor dierbaren een leuk kerstcadeau te vinden. Voor cadeaus voor hem en haar ben je bij Schuurman Schoenen aan het juiste adres. Want behalve trendy schoenen verkopen we ook allerlei accessoires. Benieuwd naar de items die wij aanraden om cadeau te doen? Lees dan snel verder!

Oma’s, moeders, zussen en je vriendin

Wil je indruk maken op je (nieuwe) vriendin of misschien wel één van de belangrijkste vrouwen in je leven? Poeh, succes! Gelukkig hebben we bij Schuurman Schoenen een uitgebreide collectie accessoires voor dames om uit te kiezen. Maak haar blij met een mooie tas van Marco Tozzi of stijlvolle schoenen om haar kerstoutfit compleet te maken. Op zoek naar een kleiner cadeau? Verras haar met een nieuwe riem of een paar vrolijke sokken van Happy Socks.

Opa’s, vaders, broers en je vriend

Er zit altijd wel een lolbroek bij die ‘iets leuks’ op zijn verlanglijstje heeft gezet. Klinkt dit bekend in de oren? Maak hem dan blij met onze nieuwe Happy Socks! De vrolijke sokken met allerlei kleuren en patronen zijn een feest om naar te kijken én een feest om te dragen.

En om zijn lolbroek omhoog te houden, maak je hem vast en zeker blij met een riem van Cornerstone. Deze riemen zijn gemaakt van echt leer. Riemen van echt leer staan niet alleen stoer, maar gaan ook nog eens langer mee dan andere riemen. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor je vader of je partner: bij Schuurman Schoenen ben je aan het juiste adres.

De allerkleinsten

Ook de kleinste voetjes moeten warm blijven tijdens koude winteravonden. Doe jouw ukkie dit jaar een paar leuke pantoffels van Belizia of Tootie cadeau! De pantoffels hebben allerlei leuke printjes: van panterprint tot sterren en van voetballen tot dino’s. De pantoffels zijn gemakkelijk aan en uit te trekken door middel van klittenband of een rits. Ideaal!

Feeling lucky?

In de decembermaand kun je ook cadeaus winnen bij Schuurman Schoenen! Hoe dan?! Als je naar onze Facebookpagina gaat, zie je elke dag een leuke winactie van onze ADVENTS-WIN-KALENDER. Win leuke cadeaus zoals schoenen van verschillende topmerken, gezelschapsspellen of misschien win je wel een gloednieuw gourmetstel! Zorg dus dat je onze Facebookpagina volgt, zodat je geen enkele winactie mist 😉