Keq

Stoer het najaar door, met de nieuwe collectie van KEQ!

Tussen ons brede assortiment aan kinderschoenen zit KEQ de kikker verstopt. Kun jij hem vinden? De schoentjes van KEQ zijn stoer, hip en sportief. Zit hij zó goed verstopt? KEQ zit bij de laarsjes, veterschoenen en klittenbandschoenen. Ah super, je hebt hem! Dan kunnen we nu beginnen.

De nieuwe jongensschoenen van KEQ zijn met hun warme herfstkleuren perfect voor dit najaar. Voor de allerkleinsten tot jouw kersverse brugpieper, bij KEQ vind je wat je zoekt. De stoere veterschoenen zijn uitermate geschikt voor ravotten in het bos. Is jouw zoontje nog niet zo’n veterstriktalent? Of valt hij alsmaar over zijn veters? Geen probleem! Neem dan een kijkje tussen de enkellaarsjes en de klittenbandschoenen. Verander in de kleuren van de herfstblaadjes, met de nieuwe najaarscollectie van KEQ.

Meisjes zie je dit jaar vooral in stoere bikerboots! Ga voor zwart, lak of met een printje zoals sterren of de vlugge vlekken van een panter. Zijn bikerboots toch niks voor jouw meisje? Dan kun je altijd nog kiezen voor het, even stoere, enkellaarsje. De laarsjes en boots kunnen overal onder, of ze nou een jeans aanheeft of een rokje, met laarsjes en boots zit je altijd goed. Heeft jouw mini-me dezelfde smaak als jij? Dit najaar is matchen met mama een eitje.

KEQ de kikker was het afgelopen jaar zo ambitieus dat hij heeft besloten zijn eigen boekje uit te brengen! In KEQ heeft een jubelteen ga je met KEQ mee op avontuur in het gezellige Lerkbel. Er is iets geks met de voet van KEQ… Ga je mee? Misschien kun jij hem helpen!

KEQ, daar loop je mee weg!

Tot kwaak!